fbpx
trener
Успешна приказна

Академија за програмирање

Славе Ивановски

“Проектите на академијата беа врвни.

По завршување на секој модул изработувавме мали проекти (workshops), а во вториот семестар добивме можност да работиме на групен реален проект. 

Успешна приказна

Академија за програмирање

Славе Ивановски

“Проектите на академијата беа врвни.

По завршување на секој модул изработувавме мали проекти (workshops), а во вториот семестар добивме можност да работиме на групен реален проект. 

Промената почнува од тебе.

Веќе 15 години посветени на креирање на квалитетно модерно образование и обезбедување професионална, континуирана и пред сè транспарентна и искрена поддршка во секоја наша и ваша успешна приказна!

Qinshift Academy – за нова ера, за нова промена, за нов/а Ти.

години равој на програми
0 +
студенти
0 +
ментори
0 +
партнерски компании
0 +

Направи промена. Избери академија.

Програмирање
logo za kompjuterski mrezi pretpostavuvam
Програмирање Охрид
logo za kompjuterski mrezi pretpostavuvam
Сајбер безбедност
logo za cyber security akademija
DevOps
logo za devops akademija
Data Science
logo za data science akademija
Софтвер
тестер
logo za software testing akademija
Дигитален маркетинг
logo za marketing pretpostavuvam
Графички дизајн
logo za graficki dizajn akademija
Графички дизајн - fast track
logo za graficki dizajn akademija
Веб Дизајн и front-end
logo za Web-Design akademija
UI/UX дизајн
logo za UX-UI akademija
Game production и дизајн
logo za Game-Design akademia
Компјутерски мрежи и ITOps
logo za programiranje akademija
IThink академија - Скопје
IThink академија - Охрид

Се прашуваш зошто сме ние твојот најдобар партнер?

Престижна мрежа

Добиј пристап до Qinshift како реномирана софтверска заедница од над 8000+ вработени на локации низ цела Европа, Јужна Америка и Азија

Алумни заедница

Стани дел од ексклузивното членство на преку 20.000 алумнисти и добиј дополнителни привилегии

Глобално признание

Стекни меѓународно признати сертификати за повеќе можности за интернационална кариера     

Експертско водство

Учи од водечки експерти и ментори
од областа во IT и дизајн индустриите

Практично искуство

Биди дел од тим кој работи на проекти за реални клиенти

Можности за кариера

Можности за пракса и вработување кај нашите 100+ партнерски организации

Партнерски компании

Контактирајте нè

Ќе ви одговориме во рок од 24 часа

Scroll to Top
Апликација за
Академија за програмирање


  Апликација за
  Академија за програмирање - Охрид
  Академија за Cyber security
  Апликација за
  Академија за DevOps
  Data science Академија
  Апликација за
  Академија за тестирање на софтвер
  Апликација за дигитален маркетинг

   Апликација за графички дизајн
   Апликација за
   Академија за графички дизајн (fast track)
   Апликација за веб дизајн и фронт енд академија

    Апликација за
    Академија за UI/UX дизајн
    Апликација за
    Академија за Game production и дизајн
    Апликација за
    Академија за мрежи и ITOps