fbpx

UI/UX академија

Преточи ги своите дизајнерски идеи во интуитивен веб дизајн и започни кариера во UI/UX со Академијата за UI/UX дизајн!

Термините UI (User Interface) и UX (User Experience), често одат заедно и се однесуваат на аспекти на веб дизајн, креативни визуелни интерфејси, интуитивни за корисничка употреба. Програмата вклучува целосно разбирање на потребните алатки, работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување.

По заршување на 4.5 месечната програма од 176 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како специјалист за UI/UX дизајн.

Бенефити
Сертификати
diploma za UIUX - QA Diploma

Академија за UI/UX дизајн

Редовна цена

1.450 €​​

Цена за во готово

1.250 €​​

Цена за на рати

1.350 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

  Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Photoshop CC)
  Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Illustrator CC)
  Основи
  Conduct UX Research and Test Early Concepts
  Typography
  Дизајн процес
  Build Wireframes and Low-Fidelity Prototypes
  Креирање на High-Fidelity дизајни и прототипи во (Figma)
  Веб дизајн со (Adobe XD)
  Проект 1 ( изработка на проект за реален клиент)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

trener

Милка Јанакиевска

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Мартина Вељановска

За кого е наменета оваа академија?

Оваа академија е наменета за секој студент кој сака да комбинира техничко знаење и уметничка вештина за креирање на портфолио во согласност со индустријата за UI /UX.

Оваа академија не бара претходни познавања. Студентите ќе научат да дизајнираат мобилни апликации и веб страници. За време на академијата студентите ќе создаваат иновативни и оригинални UI UX решенија.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 3 пати неделно почнувајќи од 17:30 часот до 20:50 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Adobe XD, Figma.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za UX-UI akademija

UI/UX дизајн

1.250 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

5 месеци

Часа

176

Формат

онлајн

Распоред

3 пати неделно

Редовна цена

1.450 €

Цена на рати

1.350 €

Преточи ги своите дизајнерски идеи во интуитивен веб дизајн и започни кариера во UI/UX со Академијата за UI/UX дизајн!

Термините UI (User Interface) и UX (User Experience), често одат заедно и се однесуваат на аспекти на веб дизајн, креативни визуелни интерфејси, интуитивни за корисничка употреба. Програмата вклучува целосно разбирање на потребните алатки, работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување.

По заршување на 4 месечната програма од 176 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како специјалист за UI/UX дизајн.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za UIUX - QA Diploma
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

  Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Photoshop CC )
  Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Illustrator CC )
  Основи
  Conduct UX Research and Test Early Concepts
  Typography
  Дизајн процес
  Build Wireframes and Low-Fidelity Prototypes
  Креирање на High-Fidelity дизајни и прототипи во (Figma)
  Веб дизајн со (Adobe XD)
  Проект 1 ( изработка на проект за реален клиент)
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

За кого е наменета оваа академија?

Оваа академија е наменета за секој студент кој сака да комбинира техничко знаење и уметничка вештина за производство на портфолио во согласност со индустријата за UI/UX.

Оваа академија не бара претходни познавања. Студентите ќе научат да дизајнираат мобилни апликации и веб страници. За време на академијата студентите ќе создаваат иновативни и оригинални UI UX решенија.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 3 пати неделно почнувајќи од 17:30 часот до 20:50 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Adobe XD, Figma.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

trener

Милка Јанакиевска

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Мартина Вељановска

Успешни приказни

UI/UX дизајн

(Цена во готово)

1.250 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 1.350 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за
Академија за UI/UX дизајн