fbpx

Тестинг центар

Qinshift Academy

Pearson VUE

Зошто да се сертифицираш?

Сертификатот кој ќе го добиете од Microsoft е доказ за поседување специфични вештини, а со тоа се отвараат нови можности во вашата кариера.

Зошто да се сертифицираш?

Сертификатот од Cisco значи дека ќе бидете обучени и сертифицирани да работите на производи на Cisco, а со тоа се отвараат нови видици и можности во вашата ИТ кариера.

Зошто да се сертифицираш?

Сертификатот кој го добивате директно од ISTQB е меѓународно признат  со што се зголемуваат можностите за вработување и напредување во кариерата.

logo na comptia
Зошто да се сертифицираш?

Сертификатот од Cisco  Fortinet сертификатите се еден вид индустриски стандард во ИТ кариерата. Постојат многу бенефиции да се поседува Fortinet сертификат. 

Зошто да се сертифицираш?

AWS сертификатите се  го потврдуваат нивото на експертиза на веб услугите на Амазон. Поседувањето сертификат ја зголемува шансата за вработување.

logo na juniper networks
Зошто да се сертифицираш?

Juniper Networks Certification Program (JNCP)  сертификацијата ги потврдува вашите вештини, и ве позиционира меѓу водечките светски професионалци за вмрежување.

Останати тестинг центри

Имаш дополнителни прашања?

Контактирај ја Лариса.

Контактирајте нè

Ќе ви одговориме во рок од 24 часа

Scroll to Top