fbpx

Академија за мрежи
и ITOps

Доколку те интересира коренот на интернетот и подлогата на мрежите, Академијата за Computer Networks and ITOps ќе те подготви за успешна кариера во индустријата.

Наставата содржи интензивна  теоретска и практична работа, со многу вежби на мрежна опрема и сервери. Програмата вклучува одржување на PC и управување со сервиси, конфигурација на свич и рутер, практични и теоретски испити за секоја тема, сертификати за успешно завршени модули издадени од Microsoft и Cisco.

По заршување на 9 месечната програма од 630 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како специјалист за Computer Networks and ITOps.

Бенефити
Сертификати
diploma za Computer Networks and IT Ops - QA Diploma
Diploma od Cisco za CCNA - ITOps
diploma od Cisco za IT essentials
diploma od microsoft za windows server administration
diploma od microsoft za microsoftAdmin
diploma od microsoft za microsoft365

Академија за мрежи и ITOps

Редовна цена

2.950 €​​

Цена за во готово

2.700 €​​

Цена за на рати

2.800 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Марија.

  Cisco
  • Cisco IT Essentials
  • CCNA1: Вовед во мрежи
  • CCNA2: Префрлување, рутирање и безжични основни елементи
  • CCNA3: Вмрежување на претпријатија, безбедност и автоматизација
  Microsoft
  • WS 011: Windows Сервер 2019 администрација
  • MS 900: Основи на Microsoft 365
  • MS 102: Microsoft 365 Endpoint администратор
  Linux
  • Linux: основно ниво
  • Linux: напредно ниво
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Марија.

koordinator na akademijata za ITOps

Марија Ферро

timot - igor

Игор Мицевски

trener

Игор Јанчев

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции е наменета за секој студент кој сака да се посвети на коренот на мрежите, начинот на кој функционира преносот на податоци, како и типичните и неопходни сервиси во секоја компанија.

Оваа академија не бара претходни познавања. Наставата е комбинација од теоретски и практични занења. Насочена е кон Microsoft Office 365 и Cisco мрежните технологии. Опфаќа техники за дизајнирање на мрежа, одржување на апликациски сервиси, како и употреба на инфраструктурни сервиси.

Наставата е  со физичко присуство и истата се оддржува секој работен ден од понеделник до петок од 9 часот до 12:30 часот.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za programiranje akademija

Mрежи и ITOps

2.700 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

9 месеци

Часа

632

Формат

училна

Распоред

4 /5 пати неделно

Редовна цена

2.950 €

Цена на рати

2.800 €

Доколку те интересира коренот на интернетот и подлогата на мрежите, Академијата за Computer Networks and ITOps ќе те подготви за успешна кариера во индустријата.

Наставата содржи интензивна  теоретска и практична работа, со многу вежби на мрежна опрема и сервери. Програмата вклучува одржување на PC и управување со сервиси, конфигурација на свич и рутер, практични и теоретски испити за секоја тема, сертификати за успешно завршени модули издадени од Microsoft и Cisco.

По заршување на 9 месечната програма од 630 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како специјалист за Computer Networks and ITOps.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Computer Networks and IT Ops - QA Diploma
Diploma od Cisco za CCNA - ITOps
diploma od Cisco za IT essentials
diploma od microsoft za windows server administration
diploma od microsoft za microsoftAdmin
diploma od microsoft za microsoft365
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Марија.

  Cisco
  • Cisco IT Essentials
  • CCNA1: Вовед во мрежи
  • CCNA2: Префрлување, рутирање и безжични основни елементи
  • CCNA3: Вмрежување на претпријатија, безбедност и автоматизација
  Microsoft
  • WS 011: Windows Сервер 2019 администрација
  • MS 900: Основи на Microsoft 365
  • MS 102: Microsoft 365 Endpoint администратор
  Linux
  • Linux: basic
  • Linux: advanced
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Марија.

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции е наменета за секој студент кој сака да се посвети на коренот на мрежите, начинот на кој функционира преносот на податоци, како и типичните и неопходни сервиси во секоја компанија.

Оваа академија не бара претходни познавања. Наставата е комбинација од теоретски и практични занења. Насочена е кон Microsoft Office 365 и Cisco мрежните технологии. Опфаќа техники за дизајнирање на мрежа, одржување на апликациски сервиси, како и употреба на инфраструктурни сервиси.

Наставата е со физичко присуство и истата се оддржува секој работен ден од понеделник до петок од 9 часот до 12:30 часот.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

koordinator na akademijata za ITOps

Марија Ферро

timot - igor

Игор Мицевски

trener

Игор Јанчев

Успешни приказни

Fun and games

Изложба на Дизајн академиите : Thinking made visual

Како изгледа еден типичен петок кај нас во офис?

После  успешно завршена недела, петоците ни се оние денови во кои можеме да се олабавиме. 

Најчесто атмосферата е вака.  

Академија за мрежи и ITOps

(Цена во готово)

2.700€
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.800 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за
Академија за мрежи и ITOps