fbpx

Академија за дигитален маркетинг

Стекни вештини кои ќе ти дадат самоувереност за градење на бренд, креирање и аплицирање на маркетинг стратегии со Академијата за дигитален маркетинг!

Со програмата се изучуваат сите алатки кои се потребни за водење на маркетинг, раст на бренд, социјални медиуми, контент маркетинг, градење на веб и лендинг страни, кампањи и ПР, што ќе те подготват за кариера како маркетер.

Преку работа на реални проекти за потребите на нашите партнерски компании, практично ќе искусиш работа со клиенти и тим преку изработка на сеопфатни маркетинг стартегии за продукти и сервиси.

По завршување на 8 месечната програма од 270 часа, ќе ја владееш целосно тематиката која ќе те подготви да работиш како full-stack маркетер.

Бенефити
Сертификати
diploma za Digital Marketing - QA Diploma
CPD akreditadija Digital Marketing
*Академијата за дигитален маркетинг има интернационална CPD акредитација.

Академија за дигитален маркетинг

Редовна цена

1.850 €​​

Цена за во готово

1.650 €​​

Цена за на рати

1.750 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Ангела.

  Основи на маркетинг
  Основи на дигитален маркетинг
  Органски маркетинг на социјални медиуми
  Платен маркетинг на социјални медиуми
  Content marketing & storytelling
  Google Ads & Analytics
  Web development & landing pages
  Search engine optimization (SEO)
  Емеил маркетинг
  Дигитален ПР
  Маркетинг стратегија
  Adobe Photoshop & Illustrator
  Продажба во маркетинг
  Личен брендинг
  Employer branding
Имате дополнитлни прашања?

Контактирај ја Ангела.

koordinator

Ангела Митриновска

trener

Марина
Домазетовска

trener

Теа Дуза

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Ана Бојаџиевска

trener

Александра Коложег Гиевска

trener

Татјана Лопарски

trener

Ненад Сибиновиќ

trener

Иван Стаменков

trener

Ива Додовска

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за дигитален маркетинг е наменета за секој студент кој сака да развие специфични вештини за онлајн платформи, истовремено стекнувајќи широко разбирање за денешниот динамичен дигитален маркетинг.

Академијата не бара претходни познавања. На крајот на програмата ќе развиете низа значајни вештини од полето на дигиталниот маргетинг, кои ќе ви го отворат патот кон нови работни можности во голема корпорација или пак мала фирма, па дури и можност за работа како независен дигитален маркетер. 

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za marketing pretpostavuvam

Дигитален маркетинг

1.650 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

8 месеци

Часа

266

Формат

онлајн

Распоред

2 / 3 пати неделно

Редовна цена

1.850 €

Цена на рати

1.700 €

Стекни вештини кои ќе ти дадат самоувереност за градење на бренд, креирање и аплицирање на маркетинг стратегии со Академијата за дигитален маркетинг!

Со програмата се изучуваат сите алатки кои се потребни за водење на маркетинг, раст на бренд, социјални медиуми, контент маркетинг, градење на веб и лендинг страни, кампањи и ПР, што ќе те подготват за кариера како маркетер.

Преку работа на реални проекти за потребите на нашите партнерски компании, практично ќе искусиш работа со клиенти и тим преку изработка на сеопфатни маркетинг стартегии за продукти и сервиси.

По завршување на 8 месечната програма од 270 часа, ќе ја владееш целосно тематиката која ќе те подготви да работиш како full-stack маркетер.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Digital Marketing - QA Diploma
CPD akreditadija Digital Marketing

*Академијата за дигитален маркетинг има интернационална CPD акредитација.

Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Ангела.

  Основи на маркетинг
  Основи на дигитален маркетинг
  Органски маркетинг на социјални медиуми
  Платен маркетинг на социјални медиуми
  Content marketing & storytelling
  Google Ads & Analytics
  Web development & landing pages
  Search engine optimization (SEO)
  Емеил маркетинг
  Дигитален ПР
  Маркетинг стратегија
  Adobe Photoshop & Illustrator
  Продажба во маркетинг
  Личен брендинг
  Employer branding
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Ангела.

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за дигитален маркетинг е наменета за секој студент кој сака да развие специфични вештини за онлајн платформи, истовремено стекнувајќи широко разбирање за денешниот динамичен дигитален маркетинг.

Академијата не бара претходни познавања. На крајот на програмата ќе развиете низа значајни вештини од полето на дигиталниот маргетинг, кои ќе ви го отворат патот кон нови работни можности во голема корпорација или пак мала фирма, па дури и можност за работа како независен дигитален маркетер. 

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

koordinator

Ангела Митриновска

trener

Марина
Домазетовска

trener

Теа Дуза

trener

Ана Бојаџиевска

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Александра Коложег Гиевска

trener

Татјана Лопарски

trener

Ненад Сибиновиќ

trener

Иван Стаменков

trener

Ива Додовска

Успешни приказни

Дигитален Маркетинг

(Цена во готово)

1.600 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 1.750 €​​

Одберете број на рати:

Месечна рата: €​​

Апликација за дигитален маркетинг