fbpx

Академија за
Game production & design

Академијата за продукција и дизајн на игри има 9.5 месечна програма од 540 часа, дизајнирана за почетници, која ќе те подготви за успешна кариера како game programmer, game designer, или game technical artist.

Гејм дизајн е комплексна област која опфаќа познавање од програмирање, графички дизајн, корисничко искуство, но бара и многу креативни идеи. Ќе можеш да создаваш динамично и комплексно корисничко искуство, развивајќи ги своите визии.

Оваа интерактивна програма е за сите љубители на добра и зависничка забава и вклучува 3Д моделирање, анимација, механика на игри како и работа на реални проекти.

На крајот од академската година најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академија за продукција и дизајн на игри.

Бенефити
Сертификати
diploma za Game Production and Design - QA Diploma

Академија за Game production & design

Редовна цена

2.750 €​​

Цена за во готово

2.500 €​​

Цена за на рати

2.600 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

  Drawing
  Game design theory
  Texture Creation Using Adobe Photoshop CC
  3-D Modeling and Sculpturing (Autodesk Maya)
  Introduction to 3D Animation (Autodesk Maya)
  Rigging for Animation and Games (Autodesk Maya)
  Beginning Game Programming (Unity 3D)
  Introduction to Game Industry
  Production
  Portfolio
  Проектни модули
  • Проект I (изработка на Endless runner игра)
  • Проект II (изработка на 3D adventure игра)
  • Проект III (изработка на Тower Defense игра)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

Александар Костоски

trener

Сулејма Имер

trener

Даниел Јанколовски

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за гејм дизајн е наменета за секој студент кој сака да комбинира техничко знаење и уметничка вештина за производство на портфолио во согласност со индустријата за дизајн на игри.

Оваа академија не бара претходни познавања. Студентите ќе научат да дизајнираат карактери и околини, како се врши рендерирање, развој на карактери и анимација. За време на академијата студентите ќе создаваат иновативни и оригинални решенија за игри.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Photoshop, Autodesk Maya, Unity.

Оваа академија бележи најголем процент на вработеност од причина што во моментов гејм индустријата е една од најбрзо растечките индустрии во светот. По завршувањето на академијата студентите може да се вработат во некоја од нашите партнерски компании во земјава или странство.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za Game-Design akademia

Game production & design

2.500 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

9.5 месеци

Часа

540

Формат

онлајн

Распоред

4 / 5 пати неделно

Редовна цена

2.750 €

Цена на рати

2.600 €

Академијата за продукција и дизајн на игри има 9.5 месечна програма од 540 часа, дизајнирана за почетници, која ќе те подготви за успешна кариера како game programmer, game designer, или game technical artist.

Гејм дизајн е комплексна област која опфаќа познавање од програмирање, графички дизајн, корисничко искуство, но бара и многу креативни идеи. Ќе можеш да создаваш динамично и комплексно корисничко искуство, развивајќи ги своите визии.

Оваа интерактивна програма е за сите љубители на добра и зависничка забава и вклучува 3Д моделирање, анимација, механика на игри како и работа на реални проекти.

На крајот од академската година најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за продукција и дизајн на игри.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Game Production and Design - QA Diploma
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

  Drawing
  Game design theory
  Texture Creation Using Adobe Photoshop CC
  3-D Modeling and Sculpturing (Autodesk Maya)
  Introduction to 3D Animation (Autodesk Maya)
  Rigging for Animation and Games (Autodesk Maya)
  Beginning Game Programming (Unity 3D)
  Introduction to Game Industry
  Production
  Portfolio
  Проектни модули
  • Проект I (изработка на Endless runner игра)
  • Проект II (изработка на 3D adventure игра)
  • Проект III (изработка на Тower Defense игра)
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за гејм дизајн е наменета за секој студент кој сака да комбинира техничко знаење и уметничка вештина за производство на портфолио во согласност со индустријата за дизајн на игри.

Оваа академија не бара претходни познавања. Студентите ќе научат да дизајнираат карактери и околини, како се врши рендерирање, развој на карактери и анимација. За време на академијата студентите ќе создаваат иновативни и оригинални решенија за игри.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Photoshop, Autodesk Maya, Unity.

Оваа академија бележи најголем процент на вработеност од причина што во моментов гејм индустријата е една од најбрзо растечките индустрии во светот. По завршувањето на академијата студентите може да се вработат во некоја од нашите партнерски компании во земјава или странство.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

Александар Костоски

trener

Сулејма Имер

trener

Даниел Јанколовски

Успешни приказни

Game production & design

(Цена во готово)

2.500€
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.600 €​​

Одберете број на рати:

Месечна рата: €​​

Апликација за
Академија за Game production и дизајн