fbpx

Остануваат уште 3 слободни места, резервирајте го вашето

Академија за програмирање

Стани одличен веб девелопер кој ги владее најновите програмски јазици и има развиена интуиција за пишување на ефикасен, безбеден и одржлив код со Aкадемијата за програмирање!

Програмата е фокусирана на најновите веб технологии во комбинација со традиционалните концепти во компјутерските науки. Академијата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, работилници, хакатони, soft-skills обуки како и кариерно советување кои ќе придонесат да си фаворит на следното интервју.

По завршување на 12 месечната програма од 480 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како full stack девелопер.

Бенефити
Сертификати
diploma za Programming - QA Diploma
CPD akredidatija za akademija za programiranje

*Академијата за програмирање има интернационална CPD акредитација.

Академија за програмирање

Редовна цена

2.750 €​​

Цена за во готово

2.500€​​

Цена за на рати

2.600 €​​
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Сара.

  Front-end development
  • Основни принципи и методологии на програмирањето
  • HTML5 и CSS3
  • Основи на JavaScript
  • Напреден JavaScript
  Back-end development

  * Студентите на почетокот на академската година одбираат еден од двата достапни наставни модули за следење настава во втор семестар.

  . NET наставен модул

  • Објектно ориентирано програмирање со C#
  • Напредно програмирање со C#
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со MS SQL Server
  • Развивање на веб-апликации со ASP.NET
  • RESTful Web Services
  • Напреден развој на апликации базирани на податоци

  .NodeJS наставен модул

  • Вовед во програмирање со NodeJS
  • Напредно програмирање со NodeJS
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со PostgreSQL
  • Front-End програмирање со ReactJS
  • Front-End програмирање со TypeScript, EcmaScript6 и Angular
  • Напреден развој на веб-апликации со Angular и Firebase
  Изборни предмети
  • Тестирање на софтвер и пронаоѓање на багови
  • Развивање на Cloud апликации
  • Развивање на C# сервер
  • ReactJS со TypeScript
  • MEAN/MERN
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Сара.

trener

Орце Петревски

trener

Векослав Стефановски

koordinator na akademijata za programiranje

Кристина Спасеска

trener

Трајан Стевковски

trener

Иво Костовски

trener

Тања Панчевска

trener

Ристо Панчевски

trener

Мартин Пановски

Дана Тасевска

trener

Данило Борозан

trener

Анета Станковска

trener

Борче Борисовски

trener

Тијана Стојановска

trener

Иван Јамандиловски

trener

Панче Манасков

trener

Илија Митев

trener

Кристијан Каранфиловски

trener

Тодор Пеливанов

trener

Ангел Митров

trener

Розе Добринова

trener

Ива Цветковска

trener

Иван Апостоловски

trener

Славе Ивановски

trener

Христина Божинова

trener

Иван Иванов

trener

Александар Милевски

За кого е наменета оваа академија?

Академијата е наменета за почетници, за оние кои сакаат да ја променат својата кариера, или за веб-девелопери на кои им е потребно да го надоградат своето знаење и за сите оние кои сакаат да комбинираат нови веб технологии со традиционални концепти на компјутерски науки.

Оваа академија не бара претходни познавања.

Веб девелопер значи не само да се владее со најновите програмски јазици, туку и да се има развиена интуиција за пишување код кој е ефикасен, безбеден и одржлив. Методологијата на студијата има идеална рамнотежа помеѓу овие клучни компоненти. Секое предзнаење кај студентите, е нивна лична предност, но не е неопходно.

Наставата може да се следи со физичко присуство во нашите простории, како и онлајн.

При самиот упис студентот има можност да одбере за каков тип на настава е заинтересиран. Наставата не се комбинира, и академијата се следи во одбраниот модел до самото завршување.

Стандарден компјутер, може i4-i5 процесор, со 4G РАМ8 и HDD слободен бар 40-50GB.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za kompjuterski mrezi pretpostavuvam

Програмирање

2.500 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

12 Месеци

Часа

480

Формат

онлајн/училница

Распоред

2 / 3 пати неделно

Редовна цена

2.750 €

Цена на рати

2.600 €

Стани одличен веб девелопер кој ги владее најновите програмски јазици и има развиена интуиција за пишување на ефикасен, безбеден и одржлив код со Aкадемијата за програмирање!

Програмата е фокусирана на најновите веб технологии во комбинација со традиционалните концепти во компјутерските науки. Академијата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, работилници, хакатони, soft-skills обуки како и кариерно советување кои ќе придонесат да си фаворит на следното интервју.

По завршување на 12 месечната програма од 480 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како full stack девелопер.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Programming - QA Diploma
CPD akredidatija za akademija za programiranje
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Сара.

  Front-end development
  • Основни принципи и методологии на програмирањето
  • HTML5 и CSS3
  • Основи на JavaScript
  • Напреден JavaScript
  Back-end development

  * Студентите на почетокот на академската година одбираат еден од двата достапни наставни модули за следење настава во втор семестар.

  . NET наставен модул

  • Објектно ориентирано програмирање со C#
  • Напредно програмирање со C#
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со MS SQL Server
  • Развивање на веб-апликации со ASP.NET
  • RESTful Web Services
  • Напреден развој на апликации базирани на податоци

  .NodeJS наставен модул

  • Вовед во програмирање со NodeJS
  • Напредно програмирање со NodeJS
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со PostgreSQL
  • Front-End програмирање со ReactJS
  • Front-End програмирање со TypeScript, EcmaScript6 и Angular
  • Напреден развој на веб-апликации со Angular и Firebase
  Изборни предмети
  • Тестирање на софтвер и пронаоѓање на багови
  • Развивање на Cloud апликации
  • Развивање на C# сервер
  • ReactJS со TypeScript
  • MEAN/MERN
За кого е наменета оваа академија?

Академијата е наменета за почетници, за оние кои сакаат да ја променат својата кариера, или за веб-девелопери на кои им е потребно да го надоградат своето знаење и за сите оние кои сакаат да комбинираат нови веб технологии со традиционални концепти на компјутерски науки.

Оваа академија не бара претходни познавања.

Веб девелопер значи не само да се владее со најновите програмски јазици, туку и да се има развиена интуиција за пишување код кој е ефикасен, безбеден и одржлив. Методологијата на студијата има идеална рамнотежа помеѓу овие клучни компоненти. Секое предзнаење кај студентите, е нивна лична предност, но не е неопходно.

Наставата може да се следи и со физичко присуство во нашите простории, како и онлајн.

При самиот упис студентот има можност да одбере за каков тип на настава е заинтересиран. Наставата не се комбинира, и академијата се следи во одбраниот модел до самото завршување.

Стандарден компјутер, може i4-i5 процесор, со 4G РАМ8 и HDD слободен бар 40-50GB.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

trener

Орце Петревски

trener

Векослав Стефановски

koordinator na akademijata za programiranje

Кристина Спасеска

trener

Трајан Стевковски

trener

Иво Костовски

trener

Тања Панчевска

trener

Ристо Панчевски

trener

Мартин Пановски

Дана Тасевска

trener

Данило Борозан

trener

Анета Станковска

trener

Борче Борисовски

trener

Тијана Стојановска

trener

Иван Јамандиловски

trener

Панче Манасков

trener

Илија Митев

trener

Кристијан Каранфиловски

trener

Тодор Пеливанов

trener

Ангел Митров

trener

Розе Добринова

trener

Ива Цветковска

trener

Иван Апостоловски

trener

Славе Ивановски

trener

Христина Божинова

trener

Иван Иванов

trener

Александар Милевски

Успешни приказни

Програмирање

(Цена во готово)

2.500€
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.600 €​​

Одберете број на рати:

Месечна рата: €​​

Апликација за
Академија за програмирање