fbpx

Академија за
Cyber security

Стани етички хакер и специјалист за сајбер безбедност и учествувај во градењето на сигурни продукти со единствената Академија за сајбер безбедност во Македонија!

Програмата е дизајнирана за администратори, сениори и ентузијасти кои ги владеат интернет технологиите.  Оваа академија ќе ти помогне да се насочиш кон безбедност на мрежи, контрола на апликации, сервиси и уреди, како и теоретски и практично да се запознаеш со можните напади и начини за спречување.

По завршување на 6 месечната програма од 250 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како специјалист за сајбер безбедност, но ќе имаш можност да се стекнеш и со меѓународно признаен CEH сертификат со кој официјално си сертифициран етички хакер.

Бенефити
Сертификати
diploma za Cyber Security - QA Diploma
diploma od ec council za ECCouncil-CEH-Certificate-Infocerts-LLP

Академија за Сајбер безбедност

Редовна цена

2.900 €​​

Цена за во готово

2.650 €​​

Цена за на рати

2.750 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  Cisco Network Essentials
  • Основи на Компјутерски Мрежи
  WS-011T00-A
  • Администрација на Windows Server 2019
  AZ-104:
  • Microsoft Azure Администратор
  AZ-500
  • Microsoft Azure Security Technologies
  CEH
  • Certified ethical hacker
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

timot - igor

Игор Мицевски

mentor

Ана Јовановска

Дали треба предзнаење за упис на академијата?


Оваа академија бара високо ниво на искуство од областа на мрежна и серверска инфраструктура и терминологија или работно искуство од минимум 2 год
(MCSA,MCSE,CCNA)

При запишување на академијата потребно е да се положи тест за предзнаење.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува секој ден од понеделник до четврток и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Двата начини се со уплата на транскациска сметка.

Уплата во готово

Плаќање на академијата во целост, со што добивате попуст во висина од 250 евра.

Уплата на рати

Ратите се пресметуваат според денот на упис на академијата.
Доколку академијата почнува Октомрви во тековната година, а студентот е запишан во Јануари тековната година тогаш бројот на рати може да изнесува дури и до 18 рати.

logo za cyber security akademija

Сајбер безбедност

2.650 €​​

во готово

Ниво

високо

Формат

онлајн

Времетраење

6 месеци

Почеток

октомври ’24

Редовна цена

2.950 €

Цена на рати

2.750 €

Стани етички хакер и специјалист за сајбер безбедност и учествувај во градењето на сигурни продукти со единствената Академија за сајбер безбедност во Македонија!

Програмата е дизајнирана за администратори, сениори и ентузијасти кои ги владеат интернет технологиите.  Оваа академија ќе ти помогне да се насочиш кон безбедност на мрежи, контрола на апликации, сервиси и уреди, како и теоретски и практично да се запознаеш со можните напади и начини за спречување.

По завршување на 6 месечната програма од 250 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како специјалист за сајбер безбедност, но ќе стекнеш и меѓународно признаен CEH сертификат со кој официјално си сертифициран етички хакер.

Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Cyber Security - QA Diploma
diploma od ec council za ECCouncil-CEH-Certificate-Infocerts-LLP
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај го Перо.

  Cisco Network Essentials
  • Основи на Компјутерски Мрежи
  WS-011T00-A
  • Администрација на Windows Server 2019
  AZ-104:
  • Microsoft Azure Администратор
  AZ-500
  • Microsoft Azure Security Technologies
  CEH
  • Certified ethical hacker
Имате дополнителни прашања?

Јави се на Перо.

Дали треба предзнаење за упис на академијата?


Оваа академија бара високо ниво на искуство од областа на мрежна и серверска инфраструктура и терминологија или работно искуство од минимум 2 год
(MCSA,MCSE,CCNA)

При запишување на академијата потребно е да се положи тест за предзнаење.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува секој ден од понеделник до четврток и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Figma, Visual studio code, XAMPP.  Доколку Ви е потребна помош со инсталација на било кој програм освен Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, нашите ментори ќе Ви помогнат да ги инсталирате истите. 

Ментори

timot - igor

Игор Мицевски

mentor

Ана Јовановска

Успешни приказни

Cyber security

(Цена во готово)

2.650 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.750 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Академија за Cyber security