fbpx

Академија за софтвер тестер

Софтвер тестерите се столбот на кој се потпира квалитетот на еден продукт. Стекни се со напредно познавање на мануелно и автоматско тестирање и биди инволвиран во развој и проверка на софтвер со Академијата за софтвер тестирање!

Програмата вклучува проверка на софтвер и апликации, креирање SQL прашалници за тестирање на базите на податоци, дизајнирање дијаграми на инженерски прифатлив јазик и тестови со висок процент на проверка на квалитет.

По заршување на 6 месечната програма од 278 часа, ќе стекнеш разбирање за тоа како се проверуваат и спроведуваат софтверски проекти и како да станеш успешен софтвер тестер.

Бенефити
Сертификати
diploma za Software Testing - QA Diploma
screenshot od sertifikat za testiranje

Академија за тестирање на софтвер

Редовна цена

2.250 €​​

Цена за во готово

1.950 €​​

Цена за на рати

2.050 €​​
Имаш дополнителни прашања?

Контактирај ја Лариса.

  Мануелно тестирање
  • Вовед во мануелно тестирање
  • Генерични ИТ вештини
  • Рачно тестирање
  • ISTQB FL
  • ISTQB AT
  • Индивидуален проект
  • Групен проект
  • Финален проект
  • Кариерно советување
  Автоматско тестирање
  • Автоматизација
  • Тестирање на перформанси
  • ISTQB CTAL – TAE
  • Rest API Проект
  • Проект за автоматизација на веб
  • Кариерно советување
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Лариса.

mentor

Ѓоре
Захарчев

trener

Димитар Стојановски

trener

Димитар Поп Трпев

trener

Наташа
Костова

mentor

Ѓоко Парлапанов

trener

Мирко
Тодоров

trener

Ристе
Божинов

trener

Ангелина Стаматовска

trener

Патриција Ѓоргиева

Ненад Крстевски

Зоран Димитриевски

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за софтвер тестери е наменета за почетници или како програма за промена на кариера. Наставната програма е структуирана со вовед кон секој модул, и е наменета за студенти кои немаат предзнаење. Оваа програма се фокусира на најновите агилни принципи на тестирање во комбинација со традиционалните концепти за тестирање на софтвер.

Оваа академија не бара претходни познавања. Секое предзнаење е личен бонус.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Да, бидејќи наставата е онлајн. Сé што е потребно е да имате добра интернет врска.

Сите процедури може да се завршат електронски, вклучително и плаќањето. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Доволен е стандарден компјутер (i4-i5 процесор, со 4G RAM и HDD 40-50GB).

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za software testing akademija

Тестирање на софтвер

1.950 €​​

(во готовo)

Ниво

почетно

Почеток

септември ’24

Времетраење

6 месеци

Часа

278

Формат

онлајн

Распоред

2 / 3 пати неделно

Редовна цена

2.250 €

Цена на рати

2.050 €

Софтвер тестерите се столбот на кој се потпира квалитетот на еден продукт. Стекни се со напредно познавање на мануелно и автоматско тестирање и биди инволвиран во развој и проверка на софтвер со Академијата за софтвер тестирање!

Програмата вклучува проверка на софтвер и апликации, креирање SQL прашалници за тестирање на базите на податоци, дизајнирање дијаграми на инженерски прифатлив јазик и тестови со висок процент на проверка на квалитет.

По заршување на 6 месечната програма од 278 часа, ќе стекнеш разбирање за тоа како се проверуваат и спроведуваат  софтверски проекти и како да станеш успешен софтвер тестер.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Software Testing - QA Diploma
screenshot od sertifikat za testiranje
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Лариса.

  Мануелно тестирање
  • Вовед во мануелно тестирање
  • Генерични ИТ вештини
  • Рачно тестирање
  • ISTQB FL
  • ISTQB AT
  • Индивидуален проект
  • Групен проект
  • Финален проект
  • Кариерно советување
  Автоматско тестирање
  • Автоматизација
  • Тестирање на перформанси
  • ISTQB CTAL – TAE
  • Rest API Проект
  • Проект за автоматизација на веб
  • Кариерно советување
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Лариса.

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за софтвер тестери е наменета за почетници или како програма за промена на кариера. Наставната програма е структуирана со вовед кон секој модул, и е наменета за студенти кои немаат предзнаење. Оваа програма се фокусира на најновите агилни принципи на тестирање во комбинација со традиционалните концепти за тестирање на софтвер.

Оваа академија не бара претходни познавања. Секое предзнаење е личен бонус.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Сите процедури може да се завршат електронски, вклучително и плаќањето. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Доволен е стандарден компјутер (i4-i5 процесор, со 4G RAM и HDD 40-50GB).

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

mentor

Ѓоре Захарчев

trener

Димитар Стојановски

trener

Димитар Поп Трпев

trener

Наташа Костова

mentor

Ѓоко Парлапанов

trener

Мирко Тодоров

trener

Ристе Божинов

trener

Ангелина Стаматовска

trener

Патриција Ѓоргиева

Успешни приказни

Fun and games

Изложба на Дизајн академиите : Thinking made visual

Како изгледа еден типичен петок кај нас во офис?

После  успешно завршена недела, петоците ни се оние денови во кои можеме да се олабавиме. 

Најчесто атмосферата е вака.  

Софтвер тестинг

(Цена во готово)

1.950 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.050 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за
Академија за тестирање на софтвер