fbpx

Академија за програмирање

Охрид

Стани одличен веб девелопер кој ги владее најновите програмски јазици и има развиена интуиција за пишување на ефикасен, безбеден и одржлив код со Aкадемијата за програмирање!

Програмата е фокусирана на најновите веб технологии во комбинација со традиционалните концепти во компјутерските науки. Академијата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, работилници, хакатони, soft-skills обуки како и кариерно советување кои ќе придонесат да си фаворит на следното интервју.

По заршување на 12 месечната програма од 480 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како full stack девелопер.

Бенефити
Сертификати
diploma za Programming - QA Diploma
CPD akredidatija za akademija za programiranje

*Академијата за програмирање има интернационална CPD акредитација.

Академија за програмирање Охрид

Редовна цена

2.450 €​​

Цена за во готово

2.200 €​​

Цена за на рати

2.300 €​​
Имате дополнитлни прашања?

Контактирај ја Кристина.

  Front-end development
  • Основни принципи и методологии на програмирањето
  • HTML5 и CSS3
  • Основи на JavaScript
  • Напреден JavaScript
  Back-end development

  * Студентите на почетокот на академската годинa одбираат еден од двата достапни наставни модули за следење настава во втор семестар.

  . NET наставен модул

  • Објектно ориентирано програмирање со C#
  • Напредно програмирање со C#
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со MS SQL Server
  • Развивање на веб-апликации со ASP.NET
  • RESTful Web Services
  • Напреден развој на апликации базирани на податоци

  .NodeJS наставен модул

  • Вовед во програмирање со NodeJS
  • Напредно програмирање со NodeJS
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со PostgreSQL
  • Front-End програмирање со ReactJS
  • Front-End програмирање со TypeScript, EcmaScript6 и Angular
  • Напреден развој на веб-апликации со Angular и Firebase
  Изборни предмети
  • Тестирање на софтвер и пронаоѓање на багови
  • Развивање на Cloud апликации
  • Развивање на C# сервер
  • ReactJSJS со TypeScript
  • MEAN/MERN
Имате дополнитлни прашања?

Контактирај ја Кристина.

trener

Марко Џамтоски

trener

Митко Кецкароски

trener

Филип Цветковски

trener

Гоце Василески

trener

Стефан Трајаноски

trener

Афродита Беле

trener

Јоне Кичеец

trener

Халил Халиловиќ

trener

Климент Сидоров

trener

Тодор Сидоров

За кого е наменета оваа академија?

Академијата е наменета за почетници, за оние кои сакаат да ја променат својата кариера, или за веб-девелопери на кои им е потребно да го надоградат своето знаење. И за сите оние кои сакаат да комбинираат нови веб технологии во комбинација со традиционални концепти на компјутерски науки.

Оваа академија не бара претходни познавања.

Веб девелопер значи не само да се владее со најновите програмски јазици, туку и да се има развиена интуиција за пишување код кој е ефикасен, безбеден и одржлив. Методологијата на студијата има идеална рамнотежа помеѓу овие клучни компоненти. Секое предзнаење кај студентите, е нивна лична предност, но не е неопходно.

Наставата се следи со комплетно физичко присуство во просториите на Qinshift Academy.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za kompjuterski mrezi pretpostavuvam

Програмирање Охрид

2.200 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Часа

480

Времетраење

12 Месеци

Формат

училница

Распоред

2 / 3 пати неделно

Редовна цена

2.450 €

Цена на рати

2.300 €

Стани одличен веб девелопер кој ги владее најновите програмски јазици и има развиена интуиција за пишување на ефикасен, безбеден и одржлив код со Aкадемијата за програмирање!

Програмата е фокусирана на најновите веб технологии во комбинација со традиционалните концепти во компјутерските науки. Академијата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, работилници, хакатони, soft-skills обуки како и кариерно советување кои ќе придонесат да си фаворит на следното интервју.

По заршување на 12 месечната програма од 480 часа, ќе развиеш вештини и знаења кои ќе те подготват за успешна кариера како full stack девелопер.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Programming - QA Diploma
CPD akredidatija za akademija za programiranje
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Кристина.

  Front-end development
  • Основни принципи и методологии на програмирањето
  • HTML5 и CSS3
  • Основи на JavaScript
  • Напреден JavaScript
  Back-end development

  * Студентите на почетокот на академската година одбираат еден од двата достапни наставни модули за следење настава во втор семестар.

  . NET наставен модул

  • Објектно ориентирано програмирање со C#
  • Напредно програмирање со C#
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со MS SQL Server
  • Развивање на веб-апликации со ASP.NET
  • RESTful Web Services
  • Напреден развој на апликации базирани на податоци

  .NodeJS наставен модул

  • Вовед во програмирање со NodeJS
  • Напредно програмирање со NodeJS
  • Развој и дизајн на релациона база на податоци со PostgreSQL
  • Front-End програмирање со ReactJS
  • Front-End програмирање со TypeScript, EcmaScript6 и Angular
  • Напреден развој на веб-апликации со Angular и Firebase
  Изборни предмети
  • Тестирање на софтвер и пронаоѓање на багови
  • Развивање на Cloud апликации
  • Развивање на C# сервер
  • ReactJSJS со TypeScript
  • MEAN/MERN
За кого е наменета оваа академија?

Академијата е наменета за почетници, за оние кои сакаат да ја променат својата кариера, или за веб-девелопери на кои им е потребно да го надоградат своето знаење. И за сите оние кои сакаат да комбинираат нови веб технологии во комбинација со традиционални концепти на компјутерски науки.

Оваа академија не бара претходни познавања.

Веб девелопер значи не само да се владее со најновите програмски јазици, туку и да се има развиена интуиција за пишување код кој е ефикасен, безбеден и одржлив. Методологијата на студијата има идеална рамнотежа помеѓу овие клучни компоненти. Секое предзнаење кај студентите, е нивна лична предност, но не е неопходно.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

trener

Митко Кецкароски

trener

Филип Цветковски

trener

Гоце Василески

trener

Стефан Трајаноски

trener

Афродита Беле

trener

Јоне Кичеец

trener

Халил Халиловиќ

trener

Климент Сидоров

trener

Марко Џамтоски

trener

Тодор Сидоров

Успешни приказни

Програмирање - Охрид

(Цена во готово)

2.200€
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.300 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за дигитален маркетинг

  Апликација за
  Академија за програмирање - Охрид