fbpx

Академија за Data Science

Зголеми ги своите аналитички и статистички познавања за 420% и изгради ја својата кариера со Академијата за Data Science!

Ова е академија таргетира комплексни статистички проблеми, предиктивни модели како и machine learning. Програмата вклучува интензивно теоретско изучување, работа на реални проекти, синтетизирање големи количини податоци и изучување на сите потребни алатки.

По заршување на 8 месечната програма од 250 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како Data Analyst, Data Scientist, или Data Engineer.

Бенефити
Сертификати
diploma za Data Science - QA Diploma

*Академијата за Data Science има интернационална CPD акредитација.

Академија за Data Science

Редовна цена

2.550 €​​

Цена за во готово

2.350 €​​

Цена за на рати

2.450 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Сара.

  Вовед во Data Science
  Вовед во релациони бази на податоци (SQL)
  Вовед во нерелациони бази на податоци (RDBMS, ElasticSearch, Hadoop)
  Алатки за визуелизација (Tableau, Power BI, Kibana)
  Вовед во програмирање со Python
  Вовед во Python за Data Science
  Математика за Data Science
  Вовед во Machine learning
  Вовед во Deep learning
  Работа на реален проект
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Сара.

mentor

Александар Размовски

trener

Виолета Манева

trener

Ангел Џеков

Дана Тасевска

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за Data Science на Qinshift Academy е наменета за лица со голем интерес за анализа на податоци, моделирање на податоци и развој на ефикасни, безбедни и одржливи решенија за податоци.

Наменета е за лица кои прават промена во кариера, IT професионалци, дипломци, или студенти коi имаат развиено силна аналитичка интуиција.

Оваа академија не бара претходни големи познавања. На крајот на оваа двосеместрална студиска програма ќе се стекнете со соодветен сет на вештини и знаење како научник за податоци и ќе стекнете практично знаење за машинско учење за возбудливата и побарувачка индустрија за обработка на податоци и машинско учење.

Наставата е целосно онлајн и истата се оддржува 2 пати неделно и секој втор петок почнувајќи од 17:30 часот до 21:00 часот.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za software testing akademija

Data Science

2.350 €​​

во готово

Ниво

Почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

8 месеци

Часа

252

Формат

Онлајн

Распоред

2 / 3 пати неделно

Редовна цена

2.550 €

Цена на рати

2.450 €

Зголеми ги своите аналитички и статистички познавања за 420% и изгради ја својата кариера со Академијата за Data Science!

Ова е академија таргетира комплексни статистички проблеми, предиктивни модели како и machine learning. Програмата вклучува интензивно теоретско изучување, работа на реални проекти, синтетизирање големи количини податоци и изучување на сите потребни алатки.

По заршување на 8 месечната програма од 250 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како Data Analyst, Data Scientist, или Data Engineer.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Data Science - QA Diploma

*Академијата за Data Science има интернационална  CPD акредитација.

Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Сара.

  Вовед во Data Science
  Вовед во релациони бази на податоци (SQL)
  Вовед во нерелациони бази на податоци (RDBMS, ElasticSearch, Hadoop)
  Алатки за визуелизација (Tableau, Power BI, Kibana)
  Вовед во програмирање со Python
  Вовед во Python за Data Science
  Математика за Data Science
  Вовед во Machine learning
  Вовед во Deep learning
  Работа на реален проект
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Сара.

Дали треба предзнаење за упис на академијата?

Академијата за Data Science на Qinshift Academy е наменета за лица со голем интерес за анализа на податоци, моделирање на податоци и развој на ефикасни, безбедни и одржливи решенија за податоци.

Наменета е за лица кои прават промена во кариера, IT професионалци, дипломци, или студенти коi имаат развиено силна аналитичка интуиција.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 16 иднивидуални проекти, 2 групни проекти и 3 проекти за реален клиент.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

mentor

Александар Размовски

trener

Виолета Манева

trener

Ангел Џеков

Дана Тасевска

Успешни приказни

Fun and games

Изложба на Дизајн академиите: Thinking made visual

Како изгледа еден типичен петок кај нас во офис?

После  успешно завршена недела, петоците ни се оние денови во кои можеме да се олабавиме. 

Најчесто атмосферата е вака.  

Data Science

(Цена во готово)

2.350 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.450 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Data science Академија