fbpx

Академија за
графички дизајн

Надгради ги своите дизајнерски вештини и преточи ги своите идеи и визии во визуелно привлечни пораки со Академијата за графички дизајн!

Академијата става фокус на типографија, бренд идентитет, векторска графика, фотографија и дизајн, преку најновите теории и дискурси на дизајнот. Програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување. 

По завршување на 9.5 месечната програма од 540 часа, ќе си подготвен за успешна кариера како графички дизајнер, motion graphic дизајнер и UI/UX дизајнер.

На крајот од академска година најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за графички дизајн.

Бенефити
Сертификати
diploma za Graphic Design - QA Diploma

Академија за Графички дизајн

Редовна цена

2.750 €​​

Цена за во готово

2.500 €​​

Цена за на рати

2.600 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

  Design and Art Theory
  Color Theory
  Raster Image Editing & Manipulation (Adobe Photoshop CC)
  Vector Illustration Principles & Techniques (Adobe Illustrator CC)
  Typography
  Desktop Publishing (Adobe InDesign CC)
  Logo and Design
  Creating Brand Experience
  Concept in Photography
  Package Design
  The Concept in Advertising
  Изборни предмети
  • UI/UX
   • Дизајн процес
   • Figma
  • Motion graphics
   •  2D дизајн
   • Основи на motion graphics
  Принтано портфолио
  Проекти модули
  • Проект I (брендинг за реален клиент)
  • Проект II (Дизајн на постер, флаер, брошура и катало)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Дамјан Клинчаревски

mentor

Блашка Миева

Дали треба претходно предзнаење за упис на академијата?

Оваа академија не бара претходни познавања.

Студентите ќе бидат водени низ суптилен процес на развој на вештини за да се усовршат во дизајн на лого, типографија, пакување, печатење, веб дизајн, корисничко искуство, кориснички интерфејс, брендирање и рекламирање. Инструкторите со своето големо искуство во индустријата ќе ги поттикнуваат учениците да го збогатат својот личен креативен потенцијал и ќе ги подготват за кариера во полето на графичкиот дизајн.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 16 иднивидуални проекти, 2 групни проекти и 3 проекти за реален клиент.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za Web-Design akademija

Графички дизајн

2.500 €​​

во готово

Ниво

Почетно

Почеток

Октомври ’24

Времетраење

9.5 Месеци

Часа

540

Формат

Онлајн

Распоред

4 / 5 пати неделно

Редовна цена

2.750 €

Цена на рати

2.600 €

Надгради ги своите дизајнерски вештини и преточи ги своите идеи и визии во визуелно привлечни пораки со Академијата за графички дизајн!

Академијата става фокус на типографија, бренд идентитет, векторска графика, фотографија и дизајн, преку најновите теории и дискурси на дизајнот. Програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување. 

По заршување на 9.5 месечната програма од 540 часа, ќе си подготвен за успешна кариера како графички дизајнер, motion graphic дизајнер и UI/UX дизајнер.

На крајот од академска година најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за графички дизајн.

Бенефити
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Graphic Design - QA Diploma
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

  Design and Art Theory
  Color Theory
  Raster Image Editing & Manipulation (Adobe Photoshop CC)
  Vector Illustration Principles & Techniques (Adobe Illustrator CC)
  Typography
  Desktop Publishing (Adobe InDesign CC)
  Logo and Design
  Creating Brand Experience
  Concept in Photography
  Package Design
  The Concept in Advertising
  Изборни предмети
  • UI/UX
   • Дизајн процес
   • Figma
  • Motion graphics
   •  2D дизајн
   • Основи на motion graphics
  Принтано портфолио
  Проекти модули
  • Проект I (брендинг за реален клиент)
  • Проект II (Дизајн на постер, флаер, брошура и катало)
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

Дали треба претходно предзнаење за упис на академијата?

Оваа академија не бара претходни познавања.

Студентите ќе бидат водени низ суптилен процес на развој на вештини за да се усовршат во дизајн на лого, типографија, пакување, печатење, веб дизајн, корисничко искуство, кориснички интерфејс, брендирање и рекламирање. Инструкторите со своето големо искуство во индустријата ќе ги поттикнуваат учениците да го збогатат својот личен креативен потенцијал и ќе ги подготват за кариера во полето на графичкиот дизајн.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 16 иднивидуални проекти, 2 групни проекти и 3 проекти за реален клиент.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

Ментори

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Дамјан Клинчаревски

mentor

Блашка Миева

Успешни приказни

Графички дизајн

(Цена во готово)

2.500 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.600 €​​

Одберете број на рати:

Месечна рата: €​​

Апликација за графички дизајн