fbpx

Блог

Кариера и новости

devsecops nastan
Новости

Информирајте се навремено за сите актуелни настани на Qinshift Academy и не ги пропуштајте промотивните попусти. 

uspeshna prikazna - zhive apostolovski - digitalen marketing
Успешни приказни

Станете една од нашите успешни приказни и променете ја својата иднина. Дозволете ни да ве водиме низ најважната професионална трансформација.

intervju so ana jovanovska - mentor na cyber security
Менторски Приказни

Добар тренер може да промени игра. Одличен тренер може да промени живот. Дозволете нашиот посветен менторски тим да ве води до успехот.

Партнерски компании

Scroll to Top