fbpx

Академија за
графички дизајн - fast track

Надгради ги своите дизајнерски вештини и преточи ги своите идеи и визии во визуелно привлечни пораки со Академијата за графички дизајн!

Академијата става фокус на типографија, бренд идентитет, векторска графика, фотографија и дизајн, преку најновите теории и дискурси на дизајнот. Програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување. 

По заршување на 6.5 месечната програма од 250 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како графички дизајнер.

На крај од академска годината најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за графички дизајн.

Бенефити
Сертификати
diploma za Graphic Design - QA Diploma

Академија за Графички дизајн - fast track

Редовна цена

1.650 €​​

Цена за во готово

1.450 €​​

Цена за на рати

1.550 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

  Дизајн Алатки
  (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator/Adobe InDesign)
  Принципи на дизајн
  Креирање на бренд искуство
  Концепт во фотографија
  Дизајн на амбалажа
  Печатено портфолио
  Проектни модули
  • Проект I (Дизајн на постер)
  • Проект II (Дизајн на флаер, брошура и каталог)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Дамјан Клинчаревски

mentor

Блашка Миева

Дали треба предзнаење за упис на академијата?

За упис на академијата за графички дизајн fast-track не е потребно предзнаење. 


Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти, 2 групни проекти и 1 проект за реален клиент.

Најчесто студентите што ја посетуваат оваа академија имаат за цел да ја променат постоечката професија и истите се во работен однос. Затоа како најдобар начин за следење на наставата е избран онлајн моделот.
Часовите се оддржуваат три пати неделно од 17:30 до 20:50 часот.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери. По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери. 

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

 
logo za Web-Design akademija

Графички дизајн - fast track

1.450 €​​

во готово

Ниво

Почетно

Почеток

Октомври ’24

Времетраење

8 Месеци

Часа

250

Формат

Онлајн

Распоред

3 пати неделно

Редовна цена

1.650 €

Цена на рати

1.550 €

Надгради ги своите дизајнерски вештини и преточи ги своите идеи и визии во визуелно привлечни пораки со Академијата за графички дизајн!

Академијата става фокус на типографија, бренд идентитет, векторска графика, фотографија и дизајн, преку најновите теории и дискурси на дизајнот. Програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио како и кариерно советување. 

По заршување на 4 месечната програма од 250 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како графички дизајнер, motion graphic дизајнер и UI/UX дизајнер.

На крај од академска годината најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за графички дизајн.

Проекти
Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za mrezi i itops
diploma za Graphic Design - QA Diploma
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

  Дизајн Алатки
  (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator/Adobe InDesign)
  Принципи на дизајн
  Креирање на бренд искуство
  Концепт во фотографија
  Дизајн на амбалажа
  Печатено портфолио
  Проектни модули
  • Проект I (Дизајн на постер)
  • Проект II (Дизајн на флаер, брошура и каталог)
Имате дополнителни прашања ?

Контактирај ја Јулијана.

Дали треба претходно предзнаење за упис на академијата?

Оваа академија не бара претходни познавања.

Студентите ќе бидат водени низ суптилен процес на развој на вештини за да се усовршат во дизајн на лого, типографија, пакување, печатење, веб дизајн, корисничко искуство, кориснички интерфејс, брендирање и рекламирање. Инструкторите со своето големо искуство во индустријата ќе ги поттикнуваат учениците да го збогатат својот личен креативен потенцијал и ќе ги подготват за кариера во полето на графичкиот дизајн.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти, 2 групни проекти и 1 проект за реален клиент.

По заршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Најчесто студентите што ја посетуваат оваа академија имаат за цел да ја променат постоечката професија и истите се во работен однос. Затоа како најдобар начин за следење на наставата е избран онлајн моделот. Часовите се оддржуваат три пати неделно од 17:30 до 20:50 часот.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

 

Ментори

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Дамјан Клинчаревски

mentor

Блашка Миева

Успешни приказни

Графички дизајн fast track

(Цена во готово)

1.450 €
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 1.550 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за
Академија за графички дизајн (fast track)