fbpx

Академија за веб дизајн
и front-end

Усоврши ги своите вертикални ИТ познавања, и подготви се за успешна кариера со Академијата за веб дизајн и front-end!

Фронт енд веб дизајнот, наречен Швајцарски нож на ИТ индустријата, гради сестрани кариери со кои си спремен да решиш најразлични проблеми. На академијата се изучуваат сите алатки корисни за веб девелопмент, а програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио, како и кариерно советување.

По завршување на 9.5 месечната програма од 540 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како веб дизајнер, дизајнер за мобилни апликации или front-end девелопер.

На крај од академска годината најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за веб Дизајн и front-end.

Бенефити
Сертификати
diploma za Web Design and Front-End - QA Diploma

Академија за веб дизајн и front-end

Редовна цена

2.750 €​​

Цена за во готово

2.500 €​​

Цена за на рати

2.600 €​​
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

  Дизајн Модули
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Дизајн принципи
  • Figma
  • UI/UX дизајн
  • SEO и дигитален маркетинг
  Фронт-енд девелопмент модули
  • HTML & CSS
  • Интро во програмирање
  • Javascript
  • Bootstrap
  • CMS со WordPress
  • React.js
  Проектни модули
  • Проект за реален клиент 1
  • Проект за реален клиент 2
  • Портфолио
Имате дополнителни прашања?

Контактирај ја Јулијана.

koordinator na akademiite za dizajn

Јулијана Ацовска

trener

Милка Јанакиевска

trener

Марија Андрејска

timot - emilija

Емилија Перчинкова

trener

Мартин Боцевски

trener

Мартина Вељановска

Дали треба претходно искуство за упис на академијата?

За упис на академијата за веб дизајн и фронт енд девелопмент не е потребно претходно искуство. Програмата е  моделирана на оној начин што може секој да започне од нула.  

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти и еден проект за реален клиент.

Најчесто студентите што ја посетуваат оваа академија имаат за цел да ја променат постоечката професија и истите се во работен однос. Затоа како најдобар начин за следење на наставата е избран онлајн моделот.

Часовите се оддржуваат од понеделник до четврток и секој втор петок од 17:30 до 20:50 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Figma, Visual studio code, XAMPP.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти и еден проект за реален клиент.

Има два начини на плаќање: во готово и на рати без камата.  За секој модел на плаќање, има попуст во одреден период од годината.  Ратите се пресметуваат од месецот на аплицирање до самиот крај на академијата. (бројот на рати варира соодветно времетраењето на академијата за која се аплицира)

Двата модели на наплата се вршат со уплата во банка или електронски. Ние не работиме со уплата во нашите простории.
(Единствено вашето присуство е неопходно при потпишување на нотарски договор, во случај на уплата на рати).

logo za Web-Design akademija

Веб дизајн и
front-end

2.500 €​​

во готово

Ниво

почетно

Почеток

октомври ’24

Времетраење

9.5 Месеци

Часа

540

Формат

онлајн

Распоред

4 /5 пати неделно

Редовна цена

2.750 €

Цена на рати

2.600 €

Усоврши ги своите вертикални ИТ познавања, и подготви се за успешна кариера со Академијата за веб дизајн и front-end!

Фронт енд веб дизајнот, наречен Швајцарски нож на ИТ индустријата, гради сестрани кариери со кои си спремен да решиш најразлични проблеми. На академијата се изучуваат сите алатки корисни за веб девелопмент, а програмата вклучува работа на реални проекти за нашите партнерски компании, градење на портфолио, како и кариерно советување.

По завршување на 9.5 месечната програма од 540 часа, ќе бидеш подготвен за успешна кариера како веб дизајнер, дизајнер за мобилни апликации или front-end девелопер.

На крај од академска годината најдобрите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на Академијата за веб Дизајн и front-end.

Бенефити

Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

diploma za Web Design and Front-End - QA Diploma

Програма

  Дизајн Модули
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Дизајн принципи
  • Figma
  • UI/UX дизајн
  • SEO и дигитален маркетинг
  Фронт-енд девелопмент модули
  • HTML & CSS
  • Интро во програмирање
  • Javascript
  • Bootstrap
  • CMS со WordPress
  • React.js
  Проектни модули
  • Проект за реален клиент 1
  • Проект за реален клиент 2
  • Портфолио

Ментори

Успешни приказни

Веб дизајн и front-end development

(Цена во готово)

2.500€
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.600 €​​

Одберете број на рати:

Месечна рата: €​​

Апликација за веб дизајн и фронт енд академија