fbpx

Tamara Kraljevska – deo Seavus tima

Upoznajte Tamaru, našu alumni studentkinju Akademije za programiranje, koja je po završetku akademije dobila priliku za praksu upravo u Seavusu. Pročitajte o njenom iskustvu sa Akademije i prakse u nastavku.

1.Za početak, ko je Tamara?

Zdravo, ja sam Tamara Kraljevska, web developer u kompaniji Seavus. Osoba koja polako ali sigurno ide ka vrhu.

2.Šta te je privuklo da započnete karijeru programera?

Glavni razlog zašto sam odabrala ovu karijeru bila je moć programiranja. Logika, koja je najvažnija za komunikaciju sa računarom, zatim dinamika i fleksibilnost. Programer je tvorac univerzuma u kom je samo on zakonodavac. Nijedan dramaturg, car ili reditelj, koliko god moćan, nikada nije imao tako apsolutni autoritet da organizuje scenu ili polje da komanduje sa takvom savesnošću.

3.Postoji mnogo Akademija za programiranje, zašto je odluka bila SEDC?

Odavno znam za ovu akademiju i nisam sumnjala da će to biti moj izbor. SEDC je za mene bio izazov koji me je odveo na put razvoja. Energija u ovoj Akademiji je pozitivna, časovi su kreativni, znanje je ogromno.

4.Trenutno si na praksi u Seavusu, šta za tebe znači ova prilika?

Trenutno stažiram u Seavusu, imam priliku da radim sa zaista iskusnim programerima. Ova prilika za mene predstavlja samo veću želju da kodiram, pravim razne projekte i budem kreativna. Dosada nikada nije prisutna. Svaki dan koristim svoj maksimum i očekujem da će završetak ove prakse biti početak dobre karijere.

5.Da li se radne obaveze poklapaju sa onim što ste naučili na Akademiji?

Apsolutno. Kvalitet mentora omogućio mi je maksimalnu pripremu.

6.Savet budućim studentima Akademije?

Nikad nije kasno za START IT karijere. Sve što je potrebno je maksimalna posvećenost i koncentracija. Uzmite svaki čas kao da vam je poslednji, jer uspeh je direktan rezultat toga koliko se trudite da budete najbolji. Put je svakako dug, ali svaki dug put počinje korakom broj 1.

 

STARTuj i ti svoju IT karijeru! Prijave za Akademiju programiranja su u toku.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top