fbpx
uspeshna prikazna - tamara kraljevska - programiranje

Запознајте ја Тамара нашиот алумни студент од Академијата за Програмирање, која по завршувањето на академијата се стекна со можност за пракса токму во Seavus. За нејзиното искуство од академијата и праксата прочитајте подолу .

За почеток, која е Тамара?

Здраво, јас сум Тамара Краљевска, Web Developer во Qinshift. Личност која полека но сигурно чекори кон својот пат до врвот.

Постојат многу академии за програмирање, зошто одлуката беше Qinshift Academy?

Знаев за оваа академија уште многу одамна и не се ни сомневав дека таа ќе биде мојот избор. SEDC за мене беше предизвик кој ме одведе до патот на развојот. Енергијата во оваа Академија е позитивна, часовите се креативни, знаењето огромно.

Дали работните обврски се поклопуваат со тоа што го научи на академија?

Апсолутно. Квалитетноста на менторите ми обезбеди максимално подготовка.

Уписите за Академијата за Програмирање се во тек.

Scroll to Top