AI -Разбивање митови и други дешавки

AI -Разбивање митови и други дешавки Сезоната “AI -Разбивање митови и други дешавки” ја започнуваме со кој друг, ако не со ветераните на програмерскиот занает, познати и признати “виновници” за една од нашите најголеми академии, ментори, џедаи и почесни членови на нашиот Advisory Board – ликови кои и професионални и приватно подеднакво инспирираат со својата […]

AI -Разбивање митови и други дешавки Read More »