Проекти за реални клиенти на студентите од Академиите за Веб дизајн и фронт – енд и UI/UX дизајн

Оваа година, студентите на академиите за Web Design & Front-end и UI/UX Design, ги покажаа своите вештини и способност за тимска работа.

Работата на реален проект не е само академска задача, туку реален предизвик за реални клиенти кои имаат потреба од нови и подобрени решенија за своите бизниси.

Проекти за реални клиенти на студентите од Академиите за Веб дизајн и фронт – енд и UI/UX дизајн Read More »