Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker

Што те инспирираше да започнеш со веб дизајн и фронт-енд девелопмент? Уште од најрана возраст бев опкружен со компјутери и технологија, од таму полека, но сигурно се повеќе растеше мојата желба да ја градам својата кариера во ИТ секторот. На почетокот не можев да се одлучам дали повеќе ме привлекуваше програмирањето или дизајнот, но со време […]

Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker Read More »