fbpx

html

Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker

Што те инспирираше да започнеш со веб дизајн и фронт-енд девелопмент? Уште од најрана возраст бев опкружен со компјутери и технологија, од таму полека, но сигурно се повеќе растеше мојата желба да ја градам својата кариера во ИТ секторот. На почетокот не можев да се одлучам дали повеќе ме привлекуваше програмирањето или дизајнот, но со време […]

Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker Read More »

Проекти за реални клиенти на студентите од Академиите за Веб дизајн и фронт – енд и UI/UX дизајн

Оваа година, студентите на академиите за Web Design & Front-end и UI/UX Design, ги покажаа своите вештини и способност за тимска работа.

Работата на реален проект не е само академска задача, туку реален предизвик за реални клиенти кои имаат потреба од нови и подобрени решенија за своите бизниси.

Проекти за реални клиенти на студентите од Академиите за Веб дизајн и фронт – енд и UI/UX дизајн Read More »

Scroll to Top