naslovna slika za marketing strategija za DIA

Маркетинг стратегија за ДИА

Во динамичниот свет на дигиталниот маркетинг, практичното искуство зборува погласно од теоретското знаење. Согледувајќи го ова, Академијата за дигитален маркетинг на Qinshift Academy ги спои своите студенти со иновативниот стартап во здравствената технолошка индустрија – DIA. DIA е стартап кој работи на иновации во менаџирање со дијабетесот, им нуди на корисниците сеопфатна платформа за разбирање, […]

Маркетинг стратегија за ДИА Read More »