fbpx

Borče Borisovski – Akademija za programiranje

Upoznajte Borčeta Borisovskog, alumni studenta Akademije za programiranje, koji je deo Seavus tima kao Front-end programer. On takođe deli stečeno znanje i iskustvo sa novim grupama u ulozi mentora. Pročitajte ceo intervju!

 

1.Ko je bio Borče pre programske akademije u SEDC-u?

Pre upisa na Akademiju radio sam u produkciji i odlučio da promenim karijeru, SEDC je bio najbolja opcija za mene i odlučio sam da studiram tamo.

 

2.Šta Borče radi danas?

Trenutno radim kao front-end programer u Seavus-u i istovremeno sam trener na Akademiji za veb razvoj u SEDC-u.

 

3.Za šta vas je pripremila Akademija programiranja?

Akademija me je pripremila za mnoge izazove sa kojima sam se susreo nakon ulaska u IT industriju. Naučila me je kako funkcioniše timski rad i kako najbolje da rešim probleme sa kojima se suočavam u svakodnevnom životu kao profesionalac.

 

4.Omiljeni programski jezik i zašto?

Omiljeni jezik za razvoj je naravno Javascript, jer je to najfleksibilniji jezik i ujedno se najviše koristi na svetu. To znači da je broj problema koji se u njemu mogu rešiti ogroman.

 

5.Saveti i trikovi koje ste naučili kao student i koje ste koristili kao mentor?

Jedna od najboljih stvari koje sam naučio kao student je da radim na malim individualnim projektima tokom Akademije, jer tako gradite iskustvo koje je najbliže onome što imate u industriji. Ovo danas govorim svim studentima, jer smatram da je to neprocenjivo iskustvo u njihovim karijerama.

 

6.Poruka budućim učenicima

Akademija je intenzivna i ima mnogo informacija, dajte sve od sebe, ponekad može biti previše, ali verujte procesu i uvek uporedite svoje znanje sa onim što ste imali na početku.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top