Web design & front-end Academy

Ниво

ПОЧЕТНИК

Формат

ОНЛАЈН

Времетраење

9 МЕСЕЦИ

Почеток

ОКТОМВРИ ’24

Попуст во готово

250 €

Попуст на рати

150 €

Контакт

078499771

Зошто да направите shift во веб дизајн и форнт-енд девелопмент?

Академијата за веб дизајн и фронт-енд има сеопфатна програма од 540 часа дизајнирана за почетници, која ќе ве подготви за успешна кариера како веб дизајнер, дизајнер за мобилни апликации или фронт-енд девелопер.

Ќе се стекнеш со неопходните вештини преку теоретска и интензивна работа на персонални и реални проекти:

На крај од годината твоите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на академијата за дизајн.

Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнеш по завршувањето на академијата

Веб дизајн и front-end

Редовна цена

2,750 €​​

Цена за во готово

2,450 €​​

Цена за на рати

2,550 €​​
Имате дополнителни прашања?

Јави се на Јулијана. 

Веб дизајн и фронт-енд

2,750 €​​

Ниво

ПОЧЕТНИК

Формат

ОНЛАЈН

Времетраење

9 МЕСЕЦИ

Почеток

ОКТОМВРИ ’24

Попуст за рати

150 €

Попуст во готово

250 €

Контакт

078499771

  Дизајн Модули
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Дизајн принципи
  • Figma
  • UI/UX дизајн
  • SEO и дигитален маркетинг
  Фронт-енд девелопмент модули
  • HTML & CSS
  • Интро во програмирање
  • Javascript
  • Bootstrap
  • CMS со WordPress
  • React.js
  Проектни модули
  • Проект за реален клиент 1
  • Проект за реален клиент 2
  • Портфолио
Имате дополнителни прашања?

Јави се на Јулијана. 

Веб дизајн и фронт-енд

2,750 €​​

Јулијана Ацовска

Милка Јанакиевска

Марија Андрејска

Мартин Боцевски

Емилија Перчинкова

Мартина Вељановска

Дали треба претходно искуство за упис на академијата?

За упис на академијата за веб дизајн и фронт енд девелопмент не е потребно претходно искуство. Програмата е  моделирана на оној начин што може секој да започне од нула.  

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти и еден проект за реален клиент.

Најчесто студентите што ја посетуваат оваа академија имаат за цел да ја променат постоечката професија и истите се во работен однос. Затоа како најдобар начин за следење на наставата е избран онлајн моделот.

Часовите се оддржуваат од понеделник до четврток и секој втор петок од 17:30 до 20:50 часот.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Figma, Visual studio code, XAMPP.

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти и еден проект за реален клиент.

Има два начини на плаќање.

Двата начини се со уплата на транскациска сметка.

Уплата во готово

Плаќање на академијата во целост, со што добивате попуст во висина од 250 евра. 

Уплата на рати

Ратите се пресметуваат според денот на упис на академијата. 
Доколку академијата почнува Октомрви во тековната година, а студентот е запишан во Јануари тековната година тогаш бројот на рати може да изнесува дури и до 18 рати.

Веб дизајн и фронт-енд

Редовна цена 

2,750 €​​

Цена во готово

2,450 €​​

Цена на рати

2,550 €​​

Маркетинг стратегија за ДИА

Во динамичниот свет на дигиталниот маркетинг, практичното искуство зборува погласно од теоретското знаење. Согледувајќи го ова, Академијата за дигитален маркетинг на Qinshift Academy ги спои

Read More »

DevOps event

Панел дискусија, во живо, на тема DevSecOps. Два панелисти и пеесет ИТ професионалци го исполнија воздухот со жаргон за кој можевме само да нагаѓаме што

Read More »

Ниво

Почетно

Формат

Онлајн

Времетраење

9 Месеци

Почеток

Октомври ’24

Попуст за во готово

250 €

Попуст за на рати

150 €

Зошто да направите shift во веб дизајн и фронт-енд?

Академијата за веб дизајн и фронт-енд има сеопфатна програма од 540 часа дизајнирана за почетници, која ќе ве подготви за успешна кариера како веб дизајнер, дизајнер за мобилни апликации или фронт-енд девелопер.

На крај од годината твоите проекти ќе бидат изложени на завршната изложба на академијата за дизајн.

Сертификати

Сертификати со кои ќе се стекнете по завршувањето на академијата.

Имате дополнителни прашања?

Јави се на Јулијана.

  Дизајн Модули
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Дизајн принципи
  • Figma
  • UI/UX дизајн
  • SEO и дигитален маркетинг
  Фронт-енд девелопмент модули
  • HTML & CSS
  • Интро во програмирање
  • Javascript
  • Bootstrap
  • CMS со WordPress
  • React.js
  Проектни модули
  • Проект за реален клиент 1
  • Проект за реален клиент 2
  • Портфолио
Имате дополнителни прашања?

Јави се на Јулијана . 

Дали треба претходно предзнаење за упис на академијата?

За упис на академијата за веб дизајн и фронт енд девелопмент не е потребно претходно искуство. Програмата е  моделирана на оној начин што може секој да започне од нула.  

Најважно е да се изработи портфолио, што всушност е и главниот фокус на оваа академија. Студентите ја завршуваат академијата со вкупно 11 иднивидуални проекти и еден проект за реален клиент.

Софтвер алатки и програми кои се потребни за следење на настава се: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Figma, Visual studio code, XAMPP.

По завршување на академијата, студентите имаат можност за работа/пракса во некоја од нашите партнерски компании, но најголемиот дел од нив се одлучуваат да работат како фриленсери.

Има два начини на плаќање.

Двата начини се со уплата на транскациска сметка.

Уплата во готово

Плаќање на академијата во целост, со што добивате попуст во висина од 250 евра. 

Уплата на рати

Ратите се пресметуваат според денот на упис на академијата. 
Доколку академијата почнува Октомрви во тековната година, а студентот е упишан во Јануари тековната година тогаш бројот на рати може да изнесува дури и до 18 рати.

 

Ментори

Јулијана Ацовска

Милка Јанакиевска

Мартин Боцевски

Марија Андрејска

Емилија Перчинкова

Мартина Вељановска

Success stories

Маркетинг стратегија за ДИА

Во динамичниот свет на дигиталниот маркетинг, практичното искуство зборува погласно од теоретското знаење. Согледувајќи го ова, Академијата за дигитален маркетинг на Qinshift Academy ги спои

Read More »

DevOps event

Панел дискусија, во живо, на тема DevSecOps. Два панелисти и пеесет ИТ професионалци го исполнија воздухот со жаргон за кој можевме само да нагаѓаме што

Read More »

Miloš Pavlović – DevOps akademija

Miloš Pavlović, 37 godina, radim u Beogradu na novoj poziciji cloud engineer. Po struci sam saobraćajni inženjer i na početku karijere sam bio i zaposlen

Read More »

Fun and games

Изложба на Дизајн академиите : Thinking made visual

Како изгледа еден типичен петок кај нас во офис?

После  успешно завршена недела, петоците ни се оние денови во кои можеме да се олабавиме. 

Најчесто атмосферата е вака.  

Веб дизајн и фронт енд
2,750 €​​
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2,750 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за веб дизајн и фронт енд академија