fbpx
shift gala site

Крајот на минатата година го одбележавме со голем настан, наречен Shift Gala, за кој сè уште зборуваме низ нашите ходници. ✨

Shift Gala одбележа три нешта – дипломска забава на повеќе од 600 студенти, нашата успешна соработка со 300 ментори и 100 партнерски компании, како и официјалното ребрендирање на СЕДЦ во Qinshift Academy.

Дипломска забава!

Традиционално, како и секоја друга година го славиме дипломирањето на нашите студенти. Над 600 студенти успешно ги завршија сите учебни модули, реални проекти и испити, со што прераснаа во дипломци, спремни за кариерен напредок.

Овој настан беше само потврда за нивната напорна работа и спремност во својот домен.

Успешна соработка!

Приказната на СЕДЦ не би била целосна без нашите 300 ментори и 100 партнерски компании. Благодарејќи на нашите ментори, кои несебично го пренесуваат своето знаење и неуморно ги следат новите трендови и партнерските компании кои го поддржуваат растот на студентите, создадовме екосистем кој беспрекорно фунцкионира.

Студентите изработуваат реални проекти за потребите на овие компании, а и голем дел од студентите своето прво вработување го имаат токму кај нив.

Ребрендирање!

Иако со скромни почетоци, нашата визија отсекогаш била голема. Па така, после 13 години постоење, 20 000 дипломирани студенти, и соработка со 100 партнерски организации, СЕДЦ се ребрендира во Qinshift Academy. Тоа не е само ново име, туку тестамент за нашата успешна работа.

Qinshift Academy симболизира иновација, промена, нови предизвици и интернационални кариерни можности.

Со Shift Gala се заокружи едно успешно поглавје од нашата приказна, а започнува нова ера која ветува уште повеќе.

Scroll to Top