fbpx
uspeshna prikazna - nebojsha zafirovski - mrezi i itops

Разговараме со Небојша Зафировски, студент на DevOps академијата кој моментално е вработен како DevOps инженер во Sourcico. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него и неговото искуство на академијата.


Здраво, Јас сум Небојша Зафировски и сум вработен во Sourcico како DevOps и сум одговорен за целата инфраструктура во Sourcico.Како алумнист на СЕДЦ од академијата за мрежи, продолжив да се надоградувам со DevOps академијата.


Како DevOps  работам околу 1,5 години , претходната позиција ми беше System/Network Engineer од вкупно 4 години работно искуство во Sourcico. Мотивацијата да се запишам на DevOps академијата беше поради лична надоградба за мојата нова работна позиција, а од моето поранешно искуство го знам квалитетот кој го нуди овој едукативен центар.


Супер искуство , мислам дека е одлична прилика за сите  оние кои имаат желба да ја унапредат својата кариера и преку академијата да се запознаат со методите на работа како DevOps инжињери.


Планирам да продолжам да работам и да се надоградувам како DevOps инжињер во Sourcico, а со тоа и да го применам стекнатото знаење од академијата.


Препорака за сите идни студенти да не се колебаат да почнат со DevOps академијата бидејќи е појдовна цел до посакуваниот успех, како една од најбараните професии во моментов.

Доколку сте дел од оние кои секогаш се стремат да научат повеќе и да го надградат своето знаење во IT светот, DevOps академијата е вашиот следен чекор!

Scroll to Top