fbpx
uspeshna prikazna - merima mumdzikj - graficki dizajn

Јас сум Мерима Мумџиќ, имам 27 години и сум димпломиран професор по македонски јазик кој не успеал да се вработи по струка. Како самоук уметник, се решив на некој начин да го реализирам афинитетот кон уметноста  и да го пренасочам во нешто што ќе ми стане професија.

По бројните успешни студенти се решив за Qinshift Academy и сметав дека академијата за графички дизајн е идеално решение, како и најдобар канал за преточување на креативноста во визуелна уменост.

Можам да кажам дека најголемиот предизвик ми беше да ја реализирам идејата преку алатките и програмите кои ми беа тотално непознати. Технички, почнав од нула.

Процесот од студент до вработен бара посветеност и мотивација. Мотивација во текот на студиите, мотивација за успешно завршување и мотивација за наоѓање работа.

Успешно реализирање на целта преку професија која ме исполнува.

Академијата бара посветеност и вложување труд, но е одличен катапулт за сите кои сакаат да почнат нова кариера, за млади и постари, за оние кои не успеале да се пронајдат во својата професија или пак мислат дека е доцна за нешто ново.

Доколку и вие сакате да започнете кариера во Графички Дизајнер, вашето време е сега! Резервирајте во вашето место уписите за Акаемијата за Графички Дизајн се во тек.

Scroll to Top