fbpx
uspeshna prikazna - jovan panajotovikj - digitalen marketing

Запознајте го Јован, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг. По завршување на академијата кариерата ја продолжува во Shortlist како SEO Specialist.Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него!

Здраво, јас сум Јован. Имам 24 години и како поранешен студент на академијата за дигитален маркетинг можам да кажам дека се осеќам спремен да нурнам во маркетинг светот.

Фактот што уште на мали години сурфам на секакви  форуми за маркетинг, блогови и авторитетни страни и низ сите овие години читање имав знаење што чекаше да се стави на тест.

Дефинитивно. Ги исполни и ги надмина моите очекувања, го зацврсти знаењето што веќе го имав, а во исто време додаде и ново.

Процесот на откривање на таргет публиката во даден ниш и правење на содржинска стратегија за нив. Го надминав со константна комуникација со моите ментори и следење на најновите  вести, совети и финти во индустријата.

По завршувањето на академијата се вработив во Shortlist како SEO Marketer. Барање на нови страни и праќање мејлови на нови клиенти се неколку од моите секојдневни обврски.

Знаејки ги предходно термините, процесите и алатките во индустријата е голем плус и ја олеснува секојдневната работа од ефикасен аспект.

На сите што ги интересира маркетинг, особено младите што се моментално на факултет или се мислат да се запишат ама не се сигурни што сакаат да прават.

Креирај ја и ти својата успешна приказна преку академијата за дигитален маркетинг!

Scroll to Top