fbpx

Jovan Panajotović – Akademija za digitalni marketing

Upoznajte Jovana, alumnistu studenta digitalnog marketinga. Nakon završene Akademije, svoju karijeru nastavlja u Shortlistu kao SEO specijalista. Pročitajte ceo intervju i saznajte više o njemu!

 

Zdravo Jovane, ukratko nam se predstavi…

Zdravo, ja sam Jovan. Imam 24 godine i kao bivši student Akademije za digitalni marketing mogu da kažem da se osećam spremnim da zaronim u svet marketinga.

 

Šta vas je motivisalo da se bavite karijerom digitalnog marketinga?

Činjenica da sam od malih nogu surfovao po svim vrstama marketinških foruma, blogova i autoritetnih sajtova i da sam kroz sve ove godine čitanja imao znanje koje je čekalo da bude stavljeno na probu.

 

Da li je SEDC akademija ispunila vaša očekivanja?

Definitivno. Ispunila je i nadmašila moja očekivanja, učvrstio sam znanje koje sam već imao, a ujedno dodao i nova znanja.

 

Koji aspekt digitalnog marketinga vam je bio izazov da naučite i podelite neke savete o tome kako ste ga prevazišli?

Proces otkrivanja ciljne publike u datoj niši i izrade strategije sadržaja za njih. Prevazišao sam to tako što sam stalno komunicirao sa svojim mentorima i bio u toku sa najnovijim vestima, savetima i trikovima iz industrije.

 

Gde ste se zaposlili i na kojoj poziciji?

Nakon završene akademije, zaposlio sam se u Shortlist-u kao SEO marketer. Pronalaženje novih sajtova i slanje e-pošte novim klijentima su neki od mojih svakodnevnih zadataka.

 

Kako Vam je SEDC akademija pomogla u svakodnevnom radu?

Poznavanje unapred termina, procesa i alata u industriji je veliki plus i olakšava svakodnevni rad sa efikasnog aspekta.

 

Kome bi preporučio SEDC pri izboru akademije za digitalni marketing?

Svima koji su zainteresovani za marketing, a posebno mladima koji su trenutno na fakultetu ili razmišljaju o upisu, ali nisu sigurni šta žele da rade.

 

 

Napravite sopstvenu priču o uspehu kroz Akademiju digitalnog marketinga!

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top