fbpx

CCNA

Cisco сертифициран мрежен администратор

Cisco сертифициран мрежен администратор – CCNA ги изучува опсежно концептите на вмрежување, од примена на мрежите до протоколи и сервиси, како и апликација на пониските мрежни нивоа.

Студентите ќе напредуваат од основите на вмрежувањето до покомплексни деловни и теоретски мрежни модели во подоцнежниот дел од наставата.

Сертификати
diploma za Certified Ethical Hacker (CEH)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  CCNA 1 – Вовед во Мрежи v7.0 (ITN)
  CCNA 2 – Префрлување, рутирање и безжични основни елементи v7.0 (SRWE)
  CCNA 3 – Вмрежување на претпријатија, безбедност и автоматизација v7.0 (ENSA)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

Целна група на слушатели

Обуката е соодветна за студенти од повеќе нивоа на претходна едукација како факултетска, така и за студенти кои ја изучуваат ИТ областа кои ќе пронајдат дека наставната програма им е неопходна за вовед во ИТ и вмрежување.

Не е неопходно претходно познавање, освен основно предзнаење од информатичка технологија.

Марија Ферро е CCNP и CCNA инструктор во Сеавус едукативниот и развоен центар со големо искуство од повеќе од 20 години како тренер и специјалист за мрежи. Со преку 300 студенти едуцирани во областа на мрежи, таа е наградена од страна на Cisco како еден од  најдобри инструктори на светот.

logo na cisco

CCNA

1000 €​​

Почеток

септември 2024

Бр. на часови

 144 часови

Времетраење

4 месеци

Распоред

 17:30 – 20:45 ч

Cisco сертифициран мрежен администратор – CCNA ги изучува опсежно концептите на вмрежување, од примена на мрежите до протоколи и сервиси, како и апликација на пониските мрежни нивоа. Студентите ќе напредуваат од основите на вмрежувањето до покомплексни деловни и теоретски мрежни модели во подоцнежниот дел од наставата.

Сертификат

Сертификат со кој ќе се стекнеш по завршувањето на обуката.

diploma za Certified Ethical Hacker (CEH)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  CCNA 1 – Вовед во Мрежи v7.0 (ITN)
  CCNA 2 – Префрлување, рутирање и безжични основни елементи v7.0 (SRWE)
  CCNA 3 – Вмрежување на претпријатија, безбедност и автоматизација v7.0 (ENSA)
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

Целна група на слушатели

Обуката е соодветна за студенти од повеќе нивоа на претходна едукација како факултетска, така и за студенти кои ја изучуваат ИТ областа кои ќе пронајдат дека наставната програма им е неопходна за вовед во ИТ и вмрежување.

Не е неопходно претходно познавање, освен основно предзнаење од информатичка технологија.

Марија Ферро е CCNP и CCNA инструктор во Сеавус едукативниот и развоен центар со големо искуство од повеќе од 20 години како тренер и специјалист за мрежи. Со преку 300 студенти едуцирани во областа на мрежи, таа е наградена од страна на Cisco како еден од  најдобри инструктори на светот.

CCNA
1000 €​​
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.050 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за CCNA