fbpx

UX/UI Академија

uspeshna prikazna - ljupcho bogoevski - ux/ui

Љупчо Богоевски- Future of UI/UX

Ви го претставуваме Љупчо Богоевски, алумни студент од академијата за UI/UX кој ни раскажа од каде се појавила желбата да стане UI/UX дизајнер, како ја избрал програмата на СЕДЦ и своите цели како успешен дизајнер. Прочитајте го целосното интервју. Кој е Љупчо Богоевски? Здраво, јас сум Љупчо Богоевски и имам 25 години. Студент сум на […]

Љупчо Богоевски- Future of UI/UX Read More »

uspeshna prikazna - iva trajkovska - ux/ui

Ива Трајковска- Future of UI/UX

Запознај ја Ива Трајковска,студент од Aкадемијата за UI/UX која ни раскажува зошто одлучила да изучува дигитален дизајн, искуство од академијата и работата на реалните проекти. За почеток, би сакале да ни се претставиш и да ни кажеш, која е Ива? -Здраво! Јас сум Ива и имам 21 година. Студент сум на факултетот за дизајн и

Ива Трајковска- Future of UI/UX Read More »

uspeshna prikazna - milan serafimovski - ux/ui

Милан Серафимовски- Future of UX/UI

Ви го претставуваме Милан Серафимовски, алумни студент од академијата UX/UI кој ни раскажа како дошол до идејата да изучува дигитален дизајн. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него и неговото искуство од академијата. Здраво Милан, накратко претстави се себеси? Здраво, јас сум Милан.  По долга кариера во авијација, решив да направам промена  на

Милан Серафимовски- Future of UX/UI Read More »

uspeshna prikazna - jovica rizovski - ux/ui

Јовица Ризовски – Иден UI/UX Дизајнер

Ве запознаваме со UI/UX Академијата до најситен детал, поради тоа ви го претставуваме Јовица – студент на академијата кој ќе ви долови што значи да се биде студент во Qinshift Academy, поранешно СЕДЦ, а секако и неговите следни чекори кон кариера како UI/UX Дизајнер. Здраво Јовица, накратко кажи ни нешто за себе? Јас сум Јовица

Јовица Ризовски – Иден UI/UX Дизајнер Read More »

Scroll to Top