fbpx

novosti

Проекти за реални клиенти на студентите од Академијата за графички дизајн

Дигиталната и технолошка експанзија им нуди на компаниите пристап до поголем пазар, но истовремено промовира и поголема конкурентност. За да добијат дел од пазарот, брендовите се приморани да инкорпорираат креативни и иновативни решенија. Затоа следењето на трендови во сопствената индустрија е круцијално. Qinshift Academy се гордее со својата современа програма и со менторите кои ја […]

Проекти за реални клиенти на студентите од Академијата за графички дизајн Read More »

voveden del na prezentacijata na devsecops nastan

DevOps event

Панел дискусија, во живо, на тема DevSecOps. Два панелисти и пеесет ИТ професионалци го исполнија воздухот со жаргон за кој можевме само да нагаѓаме што значи. Слушнавме за бицепс, девопс, секопс, девсекопс и опссексекдевопс, термини за кои сме сигурни дека играат улога во секојдневието на еден професионалец од сферата. Панелисти беа Тони Тодоров (Technical Lead во Qinshift и координатор

DevOps event Read More »

Scroll to Top