fbpx

Графички дизајн fast-track

uspeshna prikazna - emilija malezan - graficki fast track

Емилија Малезан-Graphic design Fast track

Разговараме со Емилија Малезан, алумни студент од академијата Design your future која ни доловува што значи да се биде студент во СЕДЦ и кои се нејзините чекори кон професијата графички дизајнер. Здраво Емилија, накратко кажи ни нешто за себе ? Здраво здраво. Имам 33 години, по професија сум дипломиран физиотерапевт, вработена во Специјалната болница за […]

Емилија Малезан-Graphic design Fast track Read More »

uspeshna prikazna - jovica grecas - graficki fast track

Јовица Грецас- Future of Design your future

Ви го претставуваме Јовица Грецас, алумни студент од академијата за графички дизајн – fast track. Тој ни го раскажа своето искуство од академијата и каде се гледа себеси во иднина. Претстави се себеси и академијата која си ја посетувал Здраво јас сум Јовица Грецас, имам 28 години, по професија сум дипломиран менаџер по туризам. За

Јовица Грецас- Future of Design your future Read More »

Scroll to Top