fbpx

Академија за DevOps

uspesna prikazna - devops - nikola angelkovski

Никола Ангелоковски – Associate Cloud Engineer во RLDatix

Кој е Никола? Јас сум Никола Ангелковски, имам 24 години, доаѓам од Скопје и моментално работам како Associate Cloud Engineer во RLDatix. Голем фан сум на сите типови на спортски активности, а најчесто играм кошарка, фудбал и билијард. Моите моментални хобија се свирење на гитара и читање стручна литература за збогатување на техничкото знаење. Од […]

Никола Ангелоковски – Associate Cloud Engineer во RLDatix Read More »

uspeshna prikazna - nebojsha zafirovski - mrezi i itops

Успешна Приказна- Небојша Зафировски

Разговараме со Небојша Зафировски, студент на DevOps академијата кој моментално е вработен како DevOps инженер во Sourcico. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него и неговото искуство на академијата. Здраво Небојша, накратко претстави се себеси? Здраво, Јас сум Небојша Зафировски и сум вработен во Sourcico како DevOps и сум одговорен за целата инфраструктура

Успешна Приказна- Небојша Зафировски Read More »

Scroll to Top