uspeshna prikazna - miroslav petreski - data science

Успешна приказна- Мирослав Петрески

Запознајте го Мирослав Петрески, алумни студент од академијата за Data Science. Ни раскажува за своето искуство од академијата и како му помогнала кон неговата професионалната надоградба. Здраво Мирослав, раскажи ни нешто повеќе за себе ? Здраво!За себе би кажал дека отсекогаш сум бил љубопитен, но тоа значително се изрази во мене во последните 10-тина години. […]

Успешна приказна- Мирослав Петрески Read More »