fbpx

Академија за Cyber Security

uspeshna prikazna - igor jankuloski - cyber security

Успешна приказна – Игор Јанкулоски

Што те мотивираше да се запишеш на академијата за сајбер безбедност на Qinshift Academy? – Мотивацијата да се запишам во Qinshift Academy беше да го надградам моето знаење за сајбер безбедност, поточно за CEH сертификатот. Сакав да видам како е да се биде од другата страна на Firewall-от бидејќи моето деосегашно искуство секогаш било дефанзивно.  Certified […]

Успешна приказна – Игор Јанкулоски Read More »

uspeshna prikazna - tamara nikolovska - cyber security

Тамара Николовска – дел од тимот на Integra Solutions

Здраво Тамара, за почеток, опиши се со 5 зборови? Професионална, одлучна, искрена, екстроверт, friendly, флексибилна. Како Академијата за Security Specialist се вклопи во твоите идни кариерни планови? Академијата дојде по некоја случајност, пред неа бев фокусирана на нешто друго.Кога ја започнав, активно учев за да се вклопам во Cyber светот и Академијата која ја носеше

Тамара Николовска – дел од тимот на Integra Solutions Read More »

Scroll to Top