fbpx

Академија за програмирање

uspesna prikazna - programiranje - roza dobrinova

Роза Добринова – Full-Stack Developer во FoxIT

Која е Роза Добринова? Јас сум Добринова Роза, алумни студент од клупите на Qinshift Academy. По успешно завршена академска година добив можност да станам дел од менторскиот тим на Qinshift Academy како асистент на академијата за програмирање и воедно работам како full-stack developer во FoxIT. Од каде се јави желбата за програмирање? Мојата љубов кон […]

Роза Добринова – Full-Stack Developer во FoxIT Read More »

uspesna prikazna - slave ivanovski - programiranje

Славе Ивановски – Salesforce Developer во Qinshift

Кој е Славе Ивановски? Јас сум Славе Ивановски, имам 20 години и доаѓам од Скопје. Пред извесно време ја завршив академијата за програмирање во Qinshift Academy и сум моментално студент на ФИНКИ. По завршување на средно образование во гимназијата “Јосип Броз-Тито”, веднаш се запишав на академијата. Слободното време го користам за учење на нови вештини

Славе Ивановски – Salesforce Developer во Qinshift Read More »

uspeshna prikazna - marko djamtoski - programiranje

Успешна Приказна – Марко Џамтоски

  Кој е Марко Џамтоски? Јас сум Марко Џамтоски, љубител на фитнес и програмирање, и вистински се стремам кон одржување на здрав начин на живот. За мене, фитнесот не е само место за вежбање – тоа е  активност каде што се предизвикувам физички и ментално, постојано стремејќи се кон подобро. Програмирањето, пак, е мојот креативен

Успешна Приказна – Марко Џамтоски Read More »

uspesna prikazna - programiranje - afrodita bele

Афродита Беле – Програмер во Agni Travel

Интро за Афродита Ако погледнам наназад, Афродита денес е се она за кое таа фантазираше. Се што некогаш беше само сон, денес го живее. Работам за британска букинг агенција – Agni Travel која поседува луксузни приватни вили на атрактивни локации низ цела Европа. Одржување и развој на веб страната www.beachvillas.com е една од моите обврски.

Афродита Беле – Програмер во Agni Travel Read More »

uspeshna prikazna - borche borisovski - programiranje

Успешна Приказна- Борче Борисовски

Запознајте го Борче Борисовски, алумни студент од академијата за програмирање кој е дел од тимот на Сивус како Front-end developer и воедно го споделува стекнатото знаење и искуство со новите групи во улога на ментор. Прочитајте го целосното интервју! Кој беше Борче пред академијата за програмирање во Qinshift Academy ? Пред да се запишам на

Успешна Приказна- Борче Борисовски Read More »

uspesna prikazna - programiranje - kristija karanfilovski

Успешна Приказна – Кристијан Каранфиловски

Ви го претставуваме Кристијан Каранфиловски, алумни студент од академијата за програмирање, кој по самото завршување на студиите стана асистент во СЕДЦ. Амбициозен и посветен на секојдневно усовршување, моментално ја гради следната успешна група на студенти. Во продолжение, извадок од нашиот разговор со Кико. Што те натера да се запишеш на академијата за програмирање на СЕДЦ

Успешна Приказна – Кристијан Каранфиловски Read More »

uspeshna prikazna - marta stavreska - programiranje

Марта Ставреска – дел од Мангософт

Запознајте ја Марта, алумни студент од Академијата за Програмирање. Повеќе од 1 година наученото го применува за MangoSoft а за нејзиното искуство од Академијата и нејзината кариера подетално раскажува во интервјуто. Како би се претставила себеси со неколку збора? Себе си се гледам како исклучително упорна личност, тимски играч и секогаш пријателски настроена. Накратко, што

Марта Ставреска – дел од Мангософт Read More »

uspeshna prikazna - aleksandar malinov - programiranje

Александар Малинов – дел од тимот на Seavus

Запознај не, кој е Александар? Јас сум Александар Малинов, имам 28 години и сум од Скопје, по струка сум дипломиран правник на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј”. Пред да се запишам на академијата за Web Development во Qinshift Academy (поранешено СЕДЦ), имав повеќе работни искуства во неколку дејности, каде што не беа исполнети моите финансиски

Александар Малинов – дел од тимот на Seavus Read More »

uspeshna prikazna - ivan jamandilovski - programiranje

Иван Јамандиловски – дел од тимот на X3M Labs

Запознај не’, кој е Иван? Здраво, јас сум Иван Јамандиловски, живеам во Скопје, имам 31 година и сум човек кој што не се плаши од промени.Авантурист, музичар, љубител на наука и технологија. Дипломиран инженер за звук при универзитет ЕСРА со 10 годишно работно искуство во забавна и ТВ индустрија како звучен инженер. Се одлучи за

Иван Јамандиловски – дел од тимот на X3M Labs Read More »

Scroll to Top