fbpx

Академија за компјутерски мрежи и ИТ операции

uspesna prikazna - mrezi i itops - stefan stantich

Стефан Стантич – IT Operations & Support Engineer во Qinshift

Стефан Стантич е успешнa приказнa од академијата за мрежи и ITOps кој својата кариера ја започна како IT Operations & Support Engineer во Qinshift. Од каде се јави желбата за учење на компјутерски мрежи и зошто баш Qinshift academy? Од секогаш ме интересираше како интернетот успева да го конектира светот, да го спои северот и […]

Стефан Стантич – IT Operations & Support Engineer во Qinshift Read More »

uspeshna prikazna - kristian trajkov - mrezi i itops

Успешна Приказна – Кристиан Трајков

Разговараме со Кристиан Трајков, алумни студент на академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции кој стекнатото знаење од академијата продолжува да го надоградува како Junior Network Engineer во InfoSoft Systems. Прочитајте го целосното интервју! Кој е Kристиан? – Кристиан Трајков, 21 година, од Скопје, поранешен студент на Економскиот факултет во Скопје, веќе алумни студент на

Успешна Приказна – Кристиан Трајков Read More »

uspeshna prikazna - petar siljanoski - mrezi i itops

Успешна Приказна – Петар Силјаноски

Ви го претставуваме Петар Силјаноски, алумни студент од академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции кој својата кариера ја продолжува како мрежен инженер во Virtual1 Services. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за искуството на Петар! Кој беше Петар пред почетокот на кариерaта ? Пред почетокот на мојата кариера бев студент на факултетот за

Успешна Приказна – Петар Силјаноски Read More »

uspeshna prikazna - mario gogov - mrezi i itops

Успешна приказна- Марио Гогов

Разговараме со Марио Гогов, алумни студент од академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции кој по успешното завршување на академијата се вработи во Seavus како IT operations and Support engineer. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за кариерното патување на Марио од музичар до ИТ инженер. Здраво Марио, раскажи ни нешто повеќе за себе

Успешна приказна- Марио Гогов Read More »

uspeshna prikazna - nikola trpevski - mrezi i itops

Успешна приказна- Никола Трпевски

Ви го претставуваме Никола Трпевски, алумни студент од академијата за компјутерски мрежи и IT Ops, кој ја започна својата кариера како Network Engineer во компанијата SAGA. Прочитајте повеќе за неговото досегашно искуство и како академијата му помогна во градењето на сопствената кариера. Здраво Никола, кажи ни неколку работи за себе? Се викам Никола и имам

Успешна приказна- Никола Трпевски Read More »

uspeshna prikazna - senad sejfikj - mrezi i itops

Успешна приказна – Сенад Сејфиќ

По успешното завршување на Академијата, Сенад ја искористи можноста за пракса во Qinshift Academy.Сите студенти добиваат можност за пракса во Qinshift Academy по завршувањето на Академијата, бидејќи тоа претставува уште еден реален проект во кој што можат да го применат своето знаење стекнато за време на Академијата.Прочитајте ја успешната приказна на Сенад за своето искуство

Успешна приказна – Сенад Сејфиќ Read More »

uspeshna prikazna - kristina pecalevska - mrezi i itops

Кристина Пецалевска – дел од тимот на Seavus

На кратко, која е Кристина? Амбизциозна личност која сака да се реализира во сферата на ИТ Инженерството.Мотивирана за учење и откривање на нови предизвици на полето на Cloud Ops. Екстровертен тип на личност кој истрајно работи на себе и исполнување на своите очекувања, отворена за усвојување нови знаења и надградба на секое поле.Ентузијаст, активист, вечен

Кристина Пецалевска – дел од тимот на Seavus Read More »

Scroll to Top