fbpx

Академија за веб дизајн

Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker

Што те инспирираше да започнеш со веб дизајн и фронт-енд девелопмент? Уште од најрана возраст бев опкружен со компјутери и технологија, од таму полека, но сигурно се повеќе растеше мојата желба да ја градам својата кариера во ИТ секторот. На почетокот не можев да се одлучам дали повеќе ме привлекуваше програмирањето или дизајнот, но со време […]

Андреј Ристовски дел од тимот на Thasker Read More »

uspeshna prikazna - lora sovkovska - web design

Лора Совкоска – Front-End Developer во Ирис

Ве запознаваме со Лора Совкоска, алумни студент од академијата за веб дизајн и фронт-енд, која ја започна својата кариера како фронт-енд девелопер во Ирис.Дознајте повеќе за Лора и нејзиното искуство од академијата! Што те мотивираше за веб-дизајн и фронт-енд академијата во СЕДЦ? Изборот да се приклучам на академијата за веб дизајн и фронтенд во СЕДЦ

Лора Совкоска – Front-End Developer во Ирис Read More »

uspeshna prikazna - bisera petroska - web design

Бисера Петроска – Web Designer во Netcetra

Која е Бисера? Јас сум Бисера Петроска, имам 22 години и доаѓам од Скопје. Од неодaмна можам да кажам дека сум дипломирана студентка на академијата за веб дизајн и фронтенд во СЕДЦ, по што добив можност за практична работа во Нетцетера, која моментално ја извршувам. Имајќи предвид дека од секогаш уживав визуелно да ги претставам

Бисера Петроска – Web Designer во Netcetra Read More »

uspeshna prikazna - gorjan tozi - web design

Горјан Този – дел од тимот на BtoBet

Здраво Горјан, за почеток, опиши се со 5 зборови? Љубопитен, искрен, хумористичен, амбициозен, самокритичен. Како Академијата за Web Design & front-end девелопмент се вклопи во твоите идни кариерни планови? Академијата ја гледам како отскочна даска која ми пружи запознавање со основните принципи на работа со Web Design и претставува прв чекор кон промена од мојата

Горјан Този – дел од тимот на BtoBet Read More »

uspeshna prikazna - metodija mitreski - web design

Методија Митрески – Фриленсер

Методија Митрески е Алумни студент од Академијата за Дизајн. По успешно завршување на двете Академии “Менде” добива можност да биде ментор на Академиите за Графички и Веб Дизајн. Нешто на кое што тој е горд и ни напомена дека тоа е “работа што ме исполнува најмногу од се што имам работено до сега.“ На кратко,

Методија Митрески – Фриленсер Read More »

Scroll to Top