fbpx

Boris Stevanović- deo tima Badin Soft

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.17.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Razgovaramo sa Borisom Stevanovićem, alumni studentom Akademije za programiranje, koji radi kao deo tima Badinsoft kao frontend developer. Pročitajte ceo intervju i saznajte više o njemu!

 

1.Zdravo Borise, reci nam ukratko nešto o sebi?

Zdravo. Moje ime je Boris, imam 27 godina, po struci sam master inženjer gradjevinarstva.Nakon nešto više od godinu dana provedenih u struci, odlučio sam da se posvetim programiranju i pokušam da iskoristim potencijal koje današnje tehnologije pružaju. Cilj mi je da jednog dana povežem te dve struke, jer mislim da u građevinarstvu ima puno prostora za napredak kroz upotrebu programa i povezivanja ljudi širom sveta i pružanju raznoraznih usluga i edukacije iz te oblasti.Svoje slobodno vreme najviše volim da provodim u prirodi i družeći se sa ljudima kroz razne aktivnosti, medju kojima su planinarenje, skijanje, kampovanje, roštiljanje.Pored navedenih, naveo bih i kuvanje kao omiljeni hobi.

 

2.Zašto si izabrao Seavus IT edukativni centar za START IT karijere? Koju si akademiju izabrao?

Seavus IT edukativni centar sam izabrao prvenstveno zbog raznovrsnosti programa koji pruža i tempa predavanja i časova. Izabrao sam akademiju za Web Development.Svaki student ima priliku da prođe kroz sve oblasti koje današnji Web Development podrazumeva i da odluči šta njemu najviše odgovara, te da se dalje u karijeri drži toga i traži sebi odgovarajuću poziciju.Pored toga veliki je benefint mogućnost praćenja programa online.

 
3.Da li je akademija ispunila tvoja očekivanja i šta bi izdvojio kao najznačajnije za tebe?

Akademija je ispunila moja očekivanja. Nije bilo odstupanja od programa, koji je bio odličan, predavači i lekcije su bili redovni i tačni po rasporedu. Sve informacije smo dobijali na vreme, a služba za komunikaciju je odgovarala na pitanja u najkraćem roku.

 

4.Gde ste se zaposlili i na kojoj poziciji? Koliko vremena je prošlo od završetka akademije do zaposlenja?

Posao sam našao u niškoj firmi – Badin Soft, gde sam se prijavio za poziciju Frontend inženjera.Nakon završetka akademije sam slao prijave za posao malo manje od mesec dana. Osećao sam se maksimalno spremno i samouvereno pred razgovor za posao koji je trajao preko sat vremena.Imao sam ispred sebe projekte koje sam mogao da stavim na uvid, kako grupne, tako i individualne.

 

5.Poruka budućim studentima?

Da budu istrajni, uporni, hrabri i sitnim ali sigurnim koracima da idu do svog cilja.

 

STARTuj i ti IT karijeru na Akademiji za programiranje!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top