fbpx

Adobe Photoshop cc 2022

Adobe Photoshop обуката е наменета за нови и стари корисници на Adobe Photoshop.

Алатката има широка примена кај фотографи, графички и веб дизајнери како и видео професионалци. Наставата ќе ви даде солидна основа за користење на Adobe Photoshop и како да едитирате фотографии.

Сертификати
diploma za Adobe Photoshop
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  Запознавање со работната површина
  Основни корекции на слики
  Работа со селекции
  Работа со слоеви
  Корегирање и подобрување на дигитални фотографии
  Работа со текст
  Техники на векторско цртање
  Работа со маски и канали
  Работа со Camera Raw
  Работа со четки
  Уредување на видео
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

Целна група на слушатели

Секој што е заинтересиран за проширување на сопственото знаење во користење на оваа ADOBE алатка.

За посета на оваа обука не е потребно претходно предзнаење.

Тренер на обуката е Јулијана Ацовска, координатор на академијата за графички дизајн во Qinshift Academy. Таа е тренер за MS Office и Adobe  обуки за крајни корисници со повеќе од 15 години искуство.

logo na photoshop

Adobe Photoshop

145 €​​

Почеток

TBD  2024

Бр. на часови

30 часа

Времетраење

TBD

Распоред

TBD

Adobe Photoshop обуката е наменета за нови и стари корисници на Adobe Photoshop.

Алатката има широка примена кај фотографи, графички и веб дизајнери како и видео професионалци. Наставата ќе ви даде солидна основа за користење на Adobe Photoshop и како да едитирате фотографии.

Сертификат
diploma za Adobe Photoshop
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  Запознавање со работната површина
  Основни корекции на слики
  Работа со селекции
  Работа со слоеви
  Корегирање и подобрување на дигитални фотографии
  Работа со текст
  Техники на векторско цртање
  Работа со маски и канали
  Работа со Camera Raw
  Работа со четки
  Уредување на видео
Целна група на слушатели

Секој што е заинтересиран за проширување на сопственото знаење во користење на оваа ADOBE алатка.

За посета на оваа обука не е потребно претходно предзнаење.

Тренер на обуката е Јулијана Ацовска, координатор на академијата за графички дизајн во Qinshift Academy. Таа е тренер за MS Office и Adobe  обуки за крајни корисници со повеќе од 15 години искуство.

Adobe Photoshop CC
145 €​​
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.050 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за Adobe Photoshop