fbpx

Adobe Illustrator cc 2022

Illustrator е векторски програм за цртање. Често се користи за цртање на илустрации, цртани филмови, дијаграми, табели и логоа. За разлика од битмап сликите кои ја чуваат информацијата во координантна мрежа, Illustrator користи математички равенки за исцртување на формите. Ова ги прави векторските графики скалабилни без загуба во резолуцијата.

Со интеграција со други Adobe програми се овозможува векторски графики да се поставуваат на веб или во видео.

Сертификати
diploma za Adobe Illustrator
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  Запознавање со работната површина и избор на цртежи
  Користење на облици за креирање на цртежи за разгледници Трансформација на цртежи
  Креирање на илустрации со алатките за цртање и користење на боја за подобрување на знаци
  Додавање на тип на постер
  Организација на вашиот цртеж во слоеви, мешавини и шаблони
  Користење на четкички за креирање на постер
  Истражување на креативни употреби на ефекти и графички стилови Креирање цртеж за маичка
  Користење на Illustrator CC со други Adobe апликации
  Експортирање на содржини
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

Целна група на слушатели

Оваа обука е наменета за секој што е заинтересиран за проширување на сопственото знаење во користење на оваа ADOBE алатка.

За посета на оваа обука не е потребно претходно предзнаење.

Тренер на обуката е Г-а Јулијана Ацовска, координатор на академијата за графички дизајн во Сеавус едукативниот и развоен центар. Таа е тренер за MS Office и Adobe  обуки за крајни корисници со повеќе од 15 години искуство.

logo na illustrator

Adobe Illustrator

145 €​​

Почеток

TBD

Бр. на часови

30 часови

Времетраење

6 недели

Распоред

17:30 – 20:00 ч

Illustrator е векторски програм за цртање. Често се користи за цртање на илустрации, цртани филмови, дијаграми, табели и логоа. За разлика од битмап сликите кои ја чуваат информацијата во координантна мрежа, Illustrator користи математички равенки за исцртување на формите.

Ова ги прави векторските графики скалабилни без загуба во резолуцијата. Со интеграција со други Adobe програми се овозможува векторски графики да се поставуваат на веб или во видео.

Сертификат
diploma za Adobe Illustrator
Имате дополнителни прашања?

Контактирај го Перо.

  Запознавање со работната површина и избор на цртежи
  Користење на облици за креирање на цртежи за разгледници Трансформација на цртежи
  Креирање на илустрации со алатките за цртање и користење на боја за подобрување на знаци
  Додавање на тип на постер
  Организација на вашиот цртеж во слоеви, мешавини и шаблони
  Користење на четкички за креирање на постер
  Истражување на креативни употреби на ефекти и графички стилови Креирање цртеж за маичка
  Користење на Illustrator CC со други Adobe апликации
  Експортирање на содржини
Целна група на слушатели

Оваа обука е наменета за секој што е заинтересиран за проширување на сопственото знаење во користење на оваа ADOBE алатка.

За посета на оваа обука не е потребно претходно предзнаење.

Тренер на обуката е Јулијана Ацовска, координатор на академијата за графички дизајн во Qinshift Academy. Таа е тренер за MS Office и Adobe  обуки за крајни корисници со повеќе од 15 години искуство.

Adobe Illustrator CC
145 €​​
Scroll to Top
Калкулатор на рати

Вкупна цена: 2.050 €

Одберете број на рати:

Месечна рата:

Апликација за Adobe Illustrator