fbpx

Пред да ја донесам одлуката да се запишам на академијата за веб дизајн и фронт-енд, мојата љубопитност ме потикна секојдневно да учам и да истражувам нови аспекти поврзани со веб дизајнот кои ми служеа како една одлична основа во самите почетоци на академијата. Поседував почетничко знаење, но одличните ментори успеаја да го извлечат најдоброто од мене и ми овозможија да го достигнам мојот целосен потенциал во областа на веб дизајнот.

Се вработив во компанијата Thrasker. Тие се одлучиа да ми пружат шанса и ми понудија платена пракса.

Најзначајниот фактор кој ми овозможи да пронајдам работа за толку кратко време е одлично осмислената програма која доколку си посветен и внимателно ја следиш ќе те научи и ќе те запознае со сите алатки и вештини кои му се потребни на еден успешен веб дизајнер и фронт-енд девелопер. Но, исто така не можам да ги изоставам одличните ментори кои несебично го споделуваа сето свое знаење со студентите, секогаш беа спремни да ни помогнат, да не советуваат и да не насочат кон вистинскиот пат до успехот.

Кога навлегувате во светот на веб дизајнот, навлегувате во свет со бескрајни можности за креативност и иновација. Оваа академија не е само образовна институција, туку е патека која ќе ви овозможи да ја ослободите својата креативност и ќе ве насочи кон патот на успехот. Тука ќе се стекнете со сите потребни технички вештини, критичко размислување, тимска работа и иновативно решавање на проблеми. Менторите ќе бидат вашиот водич, поддржувајќи ги вашите идеи и инспирирајќи ве да го ослободите вашиот полн потенцијал. Секогаш верувајте во себе и запомнете, среќата ги следи храбрите!

Scroll to Top